Dan Petrescu, pe mana oamenilor lui Putin?

Luni, 03 Decembrie 2012, ora 14:43
4301 citiri
Dan Petrescu, pe mana oamenilor lui Putin?

Dan Petrescu si-ar putea schimba patronii in perioada urmatoare, echipa pe care o antreneaza, Dinamo Moscova, putand fi preluata de doi oameni apropiati de presedintele Rusiei, Vladimir Putin, oamenii de afaceri Arkady si Boris Rotenberg.

Presa rusa sustine ca cei doi frati, cu averi ce depasesc bine un miliard de euro, au inceput discutiile cu actionarul majoritar al lui Dinamo, VTB Bank, de cateva luni iar recent partile ar fi ajuns la un acord de principiu.

Astfel, Arkady si Boris Rotenberg ar urma sa devina, in aceasta iarna, actionari majoritari ai lui Dinamo Moscova, insa VTB Bank va ramane in cadrul clubului ca si actionar minoritar, urmand a contribui in continuare la bugetul echipei.

Ziaristii de la Moscova sustin ca Dan Petrescu nu ar fi afectat de aceasta schimbare la nivelul actionarilor, el fiind un antrenor care si-a dovedit priceperea pana acum si care este pe placul celor doi frati Rotenberg.

Totusi, la nivel oficial, conducatorii lui Dinamo au negat discutiile, insa au precizat ca o schimbare a proprietarului este posibila "in viitor".

Cine sunt fratii Rotenberg?

Arkady si Boris Rotenberg sunt doi dintre cei mai de succes oameni de afaceri din Rusia. Ca toti oligarhii, si ei au facut avere din afaceri mai mult sau mai putin cinstite cu firmele de stat.

Fratii Rotenberg sunt cunostinte vechi ale lui Vladimir Putin, ei copilarind impreuna si practicand acelasi sport - judo. Mai mult, rusii scriu ca si acum Arkady este unul din partenerii preferati ai presedintelui pentru diverse antrenamente private.

Ca si potenta financiara, cei doi fac parte din topul celor mai bogati 100 de rusi, avand averi estimate la peste 700 de milioane de euro fiecare.

M.D.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Dan Petrescu Dinamo Moscova patron, #Rotenberg Dinamo Moscova, #Dan Petrescu Putin Rusia , #Dinamo Moscova