Ziare.com

Rusii dau cartile pe fata: Pleaca Dan Petrescu de la Moscova?

Miercuri, 11 Decembrie 2013, ora 13:42

   

Rusii dau cartile pe fata: Pleaca Dan Petrescu de la Moscova?
Unul din conducatorii clubului Dinamo Moscova, prim-vicepresedintele Ghennady Solovyov, a decis sa dea cartile pe fata si sa vorbeasca deschis despre situatia antrenorului Dan Petrescu.

Dupa ce moscovitii au reusit sa obtina o serie de rezultate pozitive, ajungand pe locul 4 in clasament, sefii clubului sunt mult mai indulgenti cu Petrescu.

"Oricine poate pleca de la echipa. Dar, in opinia mea, lucrurile merg bine, chiar daca mai sunt unele probleme de rezolvat. Exista totusi o explicatie pentru aceasta situatie. La Dinamo au fost adusi multi jucatori in diferite stadii de pregatire. Dan a incercat sa-i aduca la acelasi nivel cat mai repede. Dupa parerea mea, pana la urma a reusit iar asta se vede in teren", a spus Solovyov.

Iar laudele la adresa tehnicianului roman nu s-au oprit aici.

"Stiam ca nou venitii nu se vor integra imediat. Asa ca nu am pus presiune pe Petrescu, intotdeauna l-am aparat. Sigur, au fost situatii ingrijoratoare si partial aceasta stare era justificata. Dar acum totul este bine si privim spre viitor cu optimism."

In ultimele luni s-a vorbit foarte mult in presa rusa despre demiterea lui Dan Petrescu, acuzandu-se rezultatele sub asteptari.

Conducerea clubului a refuzat insa sa discute public despre aceasta posibilitate, antrenorul roman urmand a primi despagubiri uriase in cazul demiterii.

M.D.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2026 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor