Rusii lanseaza o ipoteza socanta: Dan Petrescu, tinta atacului de vineri?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Luni, 22 Octombrie 2012, ora 08:28
4334 citiri
Rusii lanseaza o ipoteza socanta: Dan Petrescu, tinta atacului de vineri?
Foto: fcdynamo.ru

Rusii au lansat o ipoteza socanta potrivit careia antrenorul roman Dan Petrescu ar fi fost tinta atacului de vineri, cand mai multi necunoscuti au luat cu asalt cantonamentul formatiei Dinamo Moscova si i-au impuscat pe cei de pe terenul de antrenament cu arme de paintball.

Serviciul de presa al Ministerului de Interne Rus, biroul regiunii Moscova, a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca antrenorul lui Dinamo a fost lovit de mai multe bile in atacul de vineri.

Oficialii rusi nu au specificat daca este vorba despre Petrescu sau un alt antrenor al "alb-albastrilor", insa jurnalistii sportivi sustin ca "Bursucul" a fost una dintre tinte.

Tehnicianul a negat informatia, insa nu a fost foarte convingator, el refuzand sa ofere detalii, lucru care i-a facut pe ziaristii rusi sa isi puna intrebari cu privire la tinta atacului.

"Nu, nu m-au lovit. Am vazut o multime de lucruri in viata mea, insa un asemenea lucru nu mi s-a intamplat niciodata. Tot ce mi-a ramas in memorie dupa acest incident este multimea de bile de paintball.

Sa stiti ca nu vreau sa mai discut pe aceasta tema", le-a spus Dan Petrescu ziaristilor de la Sovietic Sport dupa meciul cu Mordovia.

Dan Petrescu si jucatorii lui Dinamo, atacati in cantonament

Dan Petrescu, antrenorul lui Dinamo Moscova, si elevii lui au fost atacati, vineri, dupa antrenamentul sustinut in cantonamentul "alb-albastrilor" la Novogorsk.

Mai multi necunoscuti s-au apropiat de terenul pe care se aflau Petrescu si fotbalistii si i-au atacat pe acestia cu arme de paintball.

Jucatorii lui Dan Petrescu, amenintati: "O sa scapam de voi!"

Atacatorii nu s-au multumit cu atat, ei aruncand in fata jucatorilor mai multe pliante cu mesaje de amenintare la adresa vedetelor Kevin Kuranyi, Balazs Dzsudzsak, Leandro Fernandez si Christian Noboa.

Autoritatile de la Moscova au lansat imediat o ancheta pentru a-i prinde pe agresori, acestia riscand pedepse aspre, de pana la 7 ani de inchisoare.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dan Petrescu atacat Dinamo Moscova, #atac Dinamo Moscova, #Dan Petrescu tinta atac Dinamo , #Dinamo Moscova