Ziare.com

Surpriza in Rusia: Dan Petrescu, dat afara?

Joi, 18 Iulie 2013, ora 10:11

   

Surpriza in Rusia: Dan Petrescu, dat afara?
Schimbarea patronului de la Dinamo Moscova ii poate fi fatala lui Dan Petrescu.

Desi in prima faza conducerea clubului a anuntat ca postul romanului nu este in pericol, presa rusa sustine ca acest anunt este de fatada.

Boris Rotenberg, noul patron al clubului, a dat deja afara directorul sportiv, iar rusii sustin ca se cauta o varianta si pentru inlocuirea lui Petrescu.

Romanul va avea termen cateva etape pentru a demonstra ca se poate bate la un loc pe podium, iar daca rezultatele nu vor convinge se va produce o schimbare.

Startul noului sezon nu a fost deloc convingator pentru Dan Petrescu, echipa sa remizand pe teren propriu cu Volga, scor 2-2.

C.S.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 3319 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Cine a scris articolu ?

Mă uluiesc jurnaliștii sportivi care denaturează realitatea doar pentru că nu le place un antrenor sau altu. Uite partea de interviu dată ieri de către Rosenberg,noul patron al lui Dinamo Moscova. Trageți singuri concluzia. Traducerea este in franceză ca să nu vă inebunesc cu limba rusă. :
- Le principal constructeur de la nouvelle "Dynamo" sera Dan Petrescu?
- Nous avons été très chanceux avec Dan. Il est expert très charismatique et passionné dans l'entreprise. Petrescu vit pratiquement à la base et il est titulaire d'une formation complète avec l'équipe. Spécialiste roumain a pris racine en Russie, et il aime à travailler dans le "Dynamo". Nous sommes heureux d'avoir prolongé son contrat.

- Pouvez-vous assurer les fans que les Roumains va remplir son contrat jusqu'à la fin?
- Si une personne veut soudainement pour faire autre chose, alors la marque et le convaincre serait impossible. Je ne pense pas que Petrescu a changé d'avis et va disparaitre. La direction du club fera tout son possible pour le garder.

In romină :
Reporter :- Principalul constructor a lui Dinamo va fi in continuare Dan Petrescu ?
Rosenberg : - Noi am fost norocoși cu Dan,el este un expert foarte pasionat și charismatic in cadru echipei.Petrescu trăiește practic la Club,locuind și muncind aici,fiind permanent la Baza Sportivă a lui Dinamo.Specialistu roman a prins rădăcini aici in Russia,iubind clubu Dinamo . Suntem fericiți că a acceptat prelungirea contractului cu noi !
Reporter : - Puteți să ne asigurați pe noi și pe fanii lui Dinamo că rominul va fi aici pină la sfirșitu contractului ?
Rosenberg : - Dacă cineva dorește o schimbare ca să facă altceva....noi nu putem să-l obligăm ,ar fi imposibil,dar Clubu nostru va face tot posibilu pentru al păstra ,iar după cum il cunosc eu pe Dan...nu va schimba de idee ,iar presiunile pe care le face sunt.....legitime pină la urmă !
Traducerea este greoaie din cauze de expresii greu de tradus,dar esențialu sa spus. Fanii au decis chiar inaintea lui Rosenberg,ei au promis un război in caz de demitere a lui Dan Petrescu. Singurul dușman vizibil din club,a fost demis azi. Un cuvint greu a avut insă Emilian Caras,antrenor secund și translator a Bursucului. Se pare că ....e și un pic Diplomat moldoveanu. La un interviu anterior...a scăpat o vorbă : Președintele Putin admiră evoluția ascendentă a lui Dinamo și găsește că Dan Petrescu e...principalu "vinovat "! Caras nu ar fi inventat așa ceva. E pe undeva un vot de blam impotriva arbitrilor și a ranchiunoșilor din Federație. Sper ca Dan să facă o echipă puternică din pepiniera " KGB-iștilor " !

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor