Surpriza uriasa in Rusia: Dan Petrescu schimba echipa

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 18:42
7584 citiri
Surpriza uriasa in Rusia: Dan Petrescu schimba echipa

Dan Petrescu renunta la postul de antrenor principal de la Dinamo Moscova pentru a prelua o echipa care va participa cupele europene in sezonul urmator. Antrenorul roman si-a dat acordul verbal si trateaza plecarea de la Dinamo. Daca nu va reusi sa plece, Dorinel Munteanu ii este varianta de rezerva.

"Super-Dan" va reveni pe banca clubului Kuban Krasnodar, pe care l-a mai pregatit in perioada 2010-2012. Partile s-au pus de acord, iar duminica vor avea loc ultimele discutii, conform surselor Ziare.com.

In prima faza, Kuban l-a dorit pe Dorinel Munteanu, insa Mordovia Saransk nu a dorit sa renunte la el, astfel ca s-a ajuns la o varianta ce parea initial utopica: Dan Petrescu.

Raspunsul "Bursucului" a fost pozitiv, iar duminica se vor pune la punct ultimele detalii.

"Sunt in aeroport, ma indrept spre Krasnodar. Cei de acolo il doresc pe Dorinel Munteanu, dar la el este mai complicat deoarece mai are contract un an cu Mordovia. Atunci ei il vor pe Dan Petrescu pentru ca echipa a facut un salt mai mare decat cel pe care il prevedeau. Lucrurile vor deveni clare duminica seara", a declarat impresarul lui Dan Petrescu, Leonid Istrati, pentru Ziare.com

Surse autorizate sustin, insa, ca Dan Petrescu si-a dat deja acordul pentru a reveni la Kuban Krasnodar. El a purtat o discutie cu conducerea lui Dinamo Moscova, prin care si-a anuntat sefii ca vrea sa plece.

Intreaga mutare depinde de raspunsul pe care Dinamo Moscova il va da la solicitarea lui Petrescu de a pleca. In cazul in care Petrescu nu va fi lasat sa plece, Kuban va reveni la varianta Dorinel Munteanu.

In cei doi ani petrecuti la Kuban Krasnodar, Dan Petrescu a luat echipa din liga a doua, a promovat-o si apoi a dus-o in play-off-ul pentru cupele europene.

Romanul a plecat in toamna de la Kuban, iar echipa a avut un parcurs bun si dupa plecarea sa, reusind sa se califice in Europa League.

Citeste si:
Reașezări politice înaintea alegerilor din 2024. Cum arată harta posibilelor alianțe conjuncturale
Reașezări politice înaintea alegerilor din 2024. Cum arată harta posibilelor alianțe conjuncturale
Cu mai puțin de doi ani până la următoarele rânduri de alegeri, aproape toate partidele de pe scena politică au început să se orienteze după alianțe pe termen scurt sau lung. Dragnea a...
A murit răscoala lui Dacian Cioloș. Parlamentarii PLUS n-au vrut să-l urmeze - SURSE
A murit răscoala lui Dacian Cioloș. Parlamentarii PLUS n-au vrut să-l urmeze - SURSE
Europarlamentarul USR Dacian Cioloș s-a răzgândit: nu mai rupe partidul. Fostul premier nu a reușit să-i convingă pe parlamentarii proveniți din vechiul PLUS să-l urmeze într-un nou...
Comentarii
Jean Valjean
rank 5
Super-Dan" va reveni pe banca clubului Kuban Krasnodar,