Victorie dramatica pentru Dan Petrescu in Rusia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 09 Noiembrie 2013, ora 16:04
3790 citiri
Victorie dramatica pentru Dan Petrescu in Rusia

Dinamo Moscova, echipa antrenata de romanul Dan Petrescu, a obtinut o victorie dramatica in prima liga rusa, impunandu-se pe terenul celor de la Krylia Sovetov Samara cu scorul de 2-1.

Dupa ce gazdele au deschis scorul in prima repriza, trupa tehnicianului roman a avut forta de a reveni si de a intoarce rezultatul. Golul victoriei a fost marcat pe final de meci, in minutul 75.

Intalnirea de la Samara, din etapa a 16-a a campionatului rus, a fost pentru Petrescu una de totul sau nimic, o infrangere fiind practic sinonima cu demiterea. Sefii lui Dinamo sunt tot mai nemultumiti si nu mai accepta pasi gresiti cu echipele mici, dorindu-si ca "alb-albastrii" sa se lupte pentru podium in acest sezon.

Meciul a inceput destul de bine pentru Dinamo, care putea deschide scorul inca din minutul 20, atunci cand Noboa a luat la tinta una din barele portii adverse.

Doar trei minute mai tarziu, jucatorul pe care Petrescu l-a dat afara de la Dinamo, Igor Semshov, deschidea scorul pentru gazde cu un sut pe coltul lung.

Avantajul gazdelor nu a tinut prea mult, capitanul nationalei Rusiei, Igor Denisov, egaland cu un sut frumos, de la marginea careului mare.

Dinamo a alergat apoi dupa victorie, Petrescu agitandu-se, ca de obicei, extrem de mult pe marginea terenului.

Kokorin i-a scos si el peri albi tehnicianului roman in finalul primei reprize, atunci cand balonul sutat de el a lovit bara portii celor de la Krylya.

Moscovitii si-au continuat asaltul si in partea secunda si cum insistenta este rasplatita, Noboa a izbutit golul victoriei in minutul 75.

Cu 29 de puncte in 16 etape, Dinamo Moscova a urcat provizoriu pe locul 4 in Rusia, la numai un punct in spatele lui Spartak, formatia aflata pe ultima treapta a podiumului.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Dan Petrescu rezultate Dinamo Moscova, #Dan Petrescu rezultate Rusia, #Krylya Dinamo rezultat Rusia , #Dinamo Moscova