Victorie fabuloasa pentru Dan Petrescu in Rusia (Video)

Vineri, 19 Iulie 2013, ora 23:41
5267 citiri
Victorie fabuloasa pentru Dan Petrescu in Rusia (Video)

Dan Petrescu a obtinut o victorie fabuloasa in Rusia, in primul derbi al sezonului. Dinamo Moscova s-a impus dramatic in fata bogatilor de la Anzhi Makhachkala, golul victoriei fiind marcat in minutul 6 de prelungiri.

Dupa remiza din prima etapa, tehnicianul roman a fost pus la zid de presa iar noul patron, Boris Rotenberg, i-a cerut rezultate chiar din derbiul cu principala favorita in lupta pentru titlu.

"Bursucul" si-a asezat foarte bine echipa in teren si a reusit sa anuleze avantajul jucatorilor mai valorosi de la Anzhi.

Dinamo chiar a deschis scorul in minutul 26, pustiul Pavel Solomatin marcand dupa ce a fost lansat excelent in careul advers de Yusupov.

In avantaj pe tabela, moscovitii au avut, dupa sapte minute, si avantaj numeric, Acelasi Solomatin a fost faultat in pozitie de ultim aparator de brazilianul Ewerton, care a vazut direct cartonasul rosu.

Decizia arbitrului l-a scos din sarite pe antrenorul lui Anzhi, Guus Hiddink, olandezul facand un scandal monstru pe margine.

Defensiva lui Petrescu a cedat pe final de meci, in minutul 83. Christopher Samba a egalat cu o lovitura de cap, in urma unui corner.

Cand se parea ca partida se indreapta spre o remiza, in prelungiri, la o faza care nu anunta nimic, sarbul Lomic a incercat o centrare iar balonul l-a lovit in mana pe uzbekul Odil Ahmedov, care se afla in propriul careu.

Arbitrul a aratat punctul cu var iar veteranul Voronin a transformat penaltiul in minutul sase de prelungiri.

Echipa lui Dan Petrescu a obtinut astfel o victorie extraordinar de importanta, rezultat care ii betoneaza practic postul romanulu la echipa din Moscova.

Iata primul "11" trimis in teren de antrenorul roman:

Anton Shunin - Wilkshire, Leandro Fernandez, Granat, Lomic - Solomatin, Yusupov, Christian Noboa, Zobnin, Alan Kasaev - Fedor Smolov.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Dan Petrescu Dinamo Anzhi, #Dan Petrescu rezultate Rusia, #Dan Petrescu rezultate Dinamo Moscova, #Dinamo Moscova Anzhi rezultat , #Dinamo Moscova