Dan Petrescu dezvaluie toate secretele contractului cu rusii

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Marti, 12 Iulie 2011, ora 16:21
3532 citiri
Dan Petrescu dezvaluie toate secretele contractului cu rusii

Dan Petrescu, antrenorul gruparii Kuban Krasnodar, a acceptat sa faca publice toate detaliile intelegerii cu formatia rusa, pentru a pune capat zvonurilor care il dau ca si plecat la o alta echipa.

Intr-un amplu interviu acordat publicatiei SovSport, "Bursucul" a inceput recunoscand ca a negociat recent preluarea echipei Lokomotiv Moscova.

"Am discutat cu reprezentantii celor de la Lokomotiv, insa au fost doar cateva intalniri. Acum eu antrenez pe Kuban iar portughezul Couceiro este la Lokomotiv."

Petrescu a trecut rapid la celbra clauza de reziliere a contractului sau, una din cele mai mari din istoria fotbalului - 15 milioane de euro.

"Eu am cerut o clauza atat de mare pentru ca vreau sa imi duc la bun sfarsit contractul pe care il am cu cei de la Kuban. Cand presedintele clubului m-a intrebat ce clauza sa treaca la capitolul 'Reziliere', i-am spus sa scrie ce vrea el, dar sa fie o suma cat mai mare. Nu m-a interesat in mod deosebit valoarea acestei compensatii pentru ca ea nu-mi influenteaza munca de antrenor. Fotbalul mi-a oferit foarte mult in viata si acum vreau sa il joc fara sa fiu distras de altele", a mai spus Petrescu.

Tehnicianul a dezvaluit apoi ca va primi bani de la Kuban doar daca va fi dat afara pana in luna noiembrie, din decembrie clubul putand sa renunte oricand la serviciile lui, fara a fi obligat sa ii achite despagubiri.

"Ma simt foarte bine la Krasnodar, nu e nicio problema ca raman aici", a precizat romanul.

Petrescu a fost intrebat apoi daca poate sa lase Kubanul in momentul in care va primi o oferta de la echipele mari ale Europei, pe modeulul impus de Louis Van Gaal la Bayern Munchen.

"Pot sa plec numai la nationala Uzbekistanului! Glumesc acum! Serios, cine este Van Gaal si cine este Petrescu? Poate ca atunci cand o sa am acelasi palmares ca si olandezul, o sa am si eu astfel de clauze. Vreau sa se termine discutiile pe tema Lokomotiv. Eu sunt la Kuban si ma concentrez pe munca de aici", a incheiat Petrescu.

Dan Petrescu a fost foarte aproape de a prelua gruparea Lokomotiv Moscova in aceasta vara, insa discutiile s-au impotmolit in momentul in care s-a aflat ca tehnicianul roman poate pleca numai daca achita 15 milioane de euro actualei echipe, Kuban Krasnodar.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Petrescu contract Kuban, #secrete contract Dan Petrescu, #Dan Petrescu Kuban Krasnodar , #Kuban Krasnodar