Dan Petrescu, laudat de presa rusa dupa victoria cu Rubin

Luni, 27 Iunie 2011, ora 08:30
3969 citiri
Dan Petrescu, laudat de presa rusa dupa victoria cu Rubin

Formatia pregatita de romanul Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a obtinut o victorie susprinzatoare pe terenul lui Rubin Kazan, scor 2-0, in cea de-a 16 etapa a campionatului din Rusia.

Presa locala a reactionat rapid si a laudat prestatia echipei "Bursucului", considerand succesul lui Kuban de la Kazan drept cel mai surprinzator al etapei.

"Gigel Bucur a reusit un gol superb, a driblat cinci jucatori si a marcat cu un sut sub bara! Kuban nu a venit fara motiv in capitala Tatarstanului si a obtinut cele trei puncte. Si nu intamplator!", a notat TVNZ.

Jurnalistii de la Gazeta au trecut in revista si faptul ca Rubin Kazan nu mai pierduse de 10 etape in campionat.

"Dan Petrescu a stopat-o pe Rubin Kazan! Rubin si-a intrerupt seria de zece meciuri fara infrangere, cedand acasa in fata lui Kuban Krasnodar.", a scris sursa citata.

Sportbox a acordat un spatiu mult mai amplu succesului obtinut de trupa fostului international roman, sub titlul "Dan, suveranul".

"Kuban a trecut de Rubin cu doua goluri frumoase inscrise de Zelao si Gigel Bucur. Gazdele au fost anihilate pe flancuri, iar Armas si Varga au jucat exceptional. Apararea si contra-atacul au functionat impecabil.

Lacina Traore a fost, ca de obicei, omul principal din ofensiva, insa Gigel Bucur a oferit faza etapei, reusind sa inscrie dupa ce a depasit cu eleganta cinci jucatori adversi. Kuban a intrerupt seria de trei infrangeri consecutive, in timp ce Rubin a pierdut pentru prima data in ultimele 11 partide.", au notat rusii.

Dan Petrescu, victorie de rasunet in Rusia (Video)

Dan Petrescu, despre victoria cu Rubin si plecarea la Lokomotiv

In urma victoriei obtinute duminica, echipa pregatita de Dan Petrescu a urcat pe locul sase in primul esalon din Rusia, aflandu-se la cinci puncte de ultima treapta a podiumului si la 10 de liderul TSKA Moscova.

Clasamentul la varf:

1.TSKA Moscova 34p

2.Zenit St.Petersburg 30p

3.Dinamo Moscova 29p

4.Rubin Kazan 27p

5.Anzi Makhachkala 27p

6.KUBAN KRASNODAR 24p

7.Spartak Moscova 24p

8.Lokomotiv Moscova 22p

Campionatul Rusiei va intra in pauza pana pe 21 iulie, cand este programata etapa cu numarul 17. In urmatorul meci, programat pe 23 iulie, Kuban Krasnodar va primi vizita formatiei Tom Tomsk (locul 13).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#dan petrescu, #Kuban Krasnodar, #Petrescu laudat Rusia , #Kuban Krasnodar