Dan Petrescu, vedeta la Chelsea

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 19:06
4064 citiri
Dan Petrescu, vedeta la Chelsea

Dan Petrescu, actualul antrenor al formatiei Kuban Krasnodar, este vedeta la Londra, el fiind inclus in galeria "legendelor" clubului Chelsea.

"Bursucul" a fost chemat la interviu in capitala Angliei, postul TV oficial al "albastrilor" provocandu-l pe tehnicianul roman la o sesiune de amintiri din perioada in care era jucator activ.

"Cand coechipierii tai, in perioada in care jucai pentru Chelsea, te strigau "Ledge", prescurtarea de la "Legenda", atunci e lesne de inteles ca esti un candidat ideal pentru aceasta categorie. Petrescu a fost unul din cei mai inteligenti jucatori cu mingea la picior pe care i-a putut vedea publicul de pe Stamford Bridge, el reusind de multe ori sa se strecoare in banda dreapta si sa marcheze destule goluri memorabile", se arata in caracterizarea facuta de site-ul oficial al lui Chelsea.

La randul sau, "Super Dan" nu a ezitat sa-si declare din nou dragostea eterna pentru clubul din Londra.

"Eram primul care venea la antrenamente si ultimul care pleca acasa. Am avut antrenori extraordinari aici, asta a fost norocul meu. Antrenori europeni, care voiau sa joace fotbal, nu sa arunce balonul in careu. Asta a fost sansa mea, aveau un stil pe placul meu. Nu am fost accidentat si am jucat mereu.

Chelsea a reprezentat varful carierei pentru mine. M-am nascut in Romania, m-am nascut la Steaua si iubesc acest club, dar dupa asta, Chelsea e clubul din inima mea", a declarat Petrescu.

Chelsea Londra nu are in prezent un antrenor si mai multi jurnalisti britanici speculeaza posibilitatea ca Dan Petrescu sa fie ofertat pentru a reveni pe Stamford Bridge, de aceasta data in calitate de tehnician.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#Dan Petrescu vedeta Londra, #Petrescu legenda Chelsea Londra, #Dan Petrescu antrenor Chelsea , #Kuban Krasnodar