L-au pacalit rusii pe Dan Petrescu?

Sambata, 23 Ianuarie 2010, ora 12:12
2136 citiri
L-au pacalit rusii pe Dan Petrescu?

Toata lumea a fost uimita de decizia lui Dan Petrescu de a renunta la campioana Romaniei, Unirea Urziceni, pentru a antrena in liga a doua rusa. Lucrurile s-au mai clarificat in momentul semnarii contractului, "Bursucul" avand promis un adevarat Rai la Krasnodar.

Rusii i-au asigurat un salariu colosal si i-au pus pe tava un proiect grandios, in care banii veneau cu nemiluita pentru indeplinirea obiectivelor.

La cateva saptamani de la acel moment, situatia s-a schimbat radical. Chiar daca le-a transmis sefilor ca vrea sa aduca la Kuban mai multi din fostii elevi de la Urziceni, ofertele rusilor pentru Galamaz sau Bilasco au fost considerate glume de Mihai Stoica.

"Cred ca rusii au venit in vacanta, Bucurestiul este un oras frumos. Nu au facut nici o oferta pentru jucatori, iar la fel s-a intamplat si la discutiile cu cei de la Timisoara", a afirmat Mihai Stoica dupa intalnirea cu emisarii clubului din Krasnodar.

Acelasi lucru l-au spus si cei de la FC Timisoara dupa ce au discutat despre vanzarea lui Gigel Bucur.

De altfel, chiar directorul lui Kuban anunta in presa din Rusia ca echipa va avea in acest sezon un buget mult mai mic decat cel din sezonul trecut. Daca acum trei saptamani se estima ca Petrescu va dispune de 40 de milioane de euro in primul an, se pare ca suma reala este de doar 10-11 milioane, de patru ori mai mica.

Kuban Krasnodar nu sta deloc bine nici in ceea ce priveste lotul, jucatorii din sezonul trecut fiind indepartati masiv, conducatorii echipei preferand sa aduca peste 20 de fotbalisti in probe.

Acestea fiind informatiile, nu putem sa nu ne intrebam: l-au pacalit rusii pe Dan Petrescu?

M.D.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dan Petrescu Kuban Krasnodar, #Dan Petrescu pacalit rusi, #Kuban Dan Petrescu , #Kuban Krasnodar