Probleme mari pentru Dan Petrescu: "N-am oferte!"

Miercuri, 15 August 2012, ora 11:20
3285 citiri
Probleme mari pentru Dan Petrescu: "N-am oferte!"

Desi toata lumea credea ca Dan Patrescu a demisionat de la Kuban Krasnodar pentru a semna cu o echipa mare din Moscova, tehnicianul roman anunta ca lucrurile nu stau nici pe departe asa.

Petrescu sustine ca a plecat de la Kuban pentru ca era momentul, insa neaga orice negocieri cu Dinamo sau TSKA Moscova. Sau cu alta formatie.

"Au fost speculatii, cele care se fac mereu cand e vorba de asemenea decizii. Eu m-am inteles cu clubul foarte bine, am avut o relatie extraordinara, dar pentru ambele parti era mai bine sa ne despartim.

N-am nicio oferta in acest moment! N-am plecat premeditat, pentru ca aveam o alta echipa cu care discutam. Sunt un antrenor liber, astept oferte din orice parte a planetei. Era mai bine sa plec acum de la Kuban, asa am facut si la Unirea, cand am plecat atunci cand echipa era pe primul loc in clasament", a spus Petrescu la Sport.ro.

Dan Petrescu a demisionat de la Kuban Krasnodar - oficial

In acest moment, Petrescu se afla in vacanta, alaturi de familie. Insa, el spune ca ar fi bucuros sa se intoarca la munca, daca isi va gasi o echipa.

"Desi mi-ar prinde o vacanta, astept oferte de oriunde. Asta pentru ca vreau sa ma apuc de munca, nu-mi place sa stau acasa.

In momentul asta, nu e nimic, nici cu Dinamo nici cu TSKA. N-am negociat, n-am vorbit cu nimeni. Ambele sunt echipe mari din Moscova, as fi onorat sa ma contacteze, dar pana acum nu e nimic. Sunt un antrenor liber, telefonul meu e deschis... daca e cineva interesat si vine cu un proiect interesant, sunt dispus sa negociez cu oricine.

Eu nu pot sa ma autopropun. S-au facut speculatii, dar eu nu pot sa ma autopropun acolo. Am un impresar in Rusia, daca va fi ceva, ma va anunta si voi discuta", a mai spus Petrescu.

Dan Petrescu si-a gasit echipa in Rusia: "E un club de top!"

Dan Petrescu a demisionat marti din functia de antrenor principal al gruparii Kuban Krasnodar.

Imediat dupa aceasta veste, presa rusa, si nu numai, a speculat pe tema unei mutari a tehnicianului in Moscova, acolo unde ar fi dorit de Dinamo si TSKA.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Petrescu oferte, #Dan Petrescu demisie Kuban Krasnodar, #Dan Petrescu contract 2012 , #Kuban Krasnodar