Probleme medicale pentru Petrescu după criza de nervi: ”Dan nu se simte bine”

Luni, 29 Mai 2023, ora 09:39
5752 citiri
Probleme medicale pentru Petrescu după criza de nervi: ”Dan nu se simte bine”
Dan Petrescu

CFR Cluj a pierdut duminică, pe propriul teren, scor 1-2, meciul din ultima etapă a play-off-ului, cu Farul Constanţa, dar s-a calificat pentru barajul care asigură prezenţa în Conference League.

Ardelenii au profitat de faptul că Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu, scor 0-1 cu Sepsi, rămânând astfel în afara Europei.

Campioană deja matematic, Farul Constanța s-a prezentat foarte motivată în deplasarea de la Cluj și la capătul celor 90 de minute s-a impus cu 2-1. Atitudinea constănțenilor l-a nemulțumit pe Dan Petrescu, care i-a aplaudat ironic pe aceștia încingând spiritele după meci. Bursucul i-a bătut obrazul lui Hagi, reproșându-i că Farul ar fi jucat pentru Craiova.

Situația a degenerat când Petrescu și Zoltan Iașko, director sportiv la Farul, au avut un schimb de înjurături și au sărit la bătaie, fiind cu greu ținuți de cei din jurul lor.

„M-a înjurat, că de ce ne-am dat viața și am jucat pentru Craiova. Asta spunea pe teren. Le-am zis să se bucure că s-au calificat...”, a declarat Iașko.

De altfel, Dan Petrescu nu s-a prezentat la flash-interviul de duopă meci şi l-a trimis pe Costin Curelea, antrenor secund la CFR Cluj. ”Dan nu se simte bine”, a spus acesta.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Rezultat catastrofal pentru Dinamo, contra echipei lui Adi Mutu
Rezultat catastrofal pentru Dinamo, contra echipei lui Adi Mutu
Echipa CFR Cluj a întrecut vineri seara, pe teren propriu, scor 4-0, formaţia Dinamo Bucureşti, într-un meci din cadrul etapei a 27-a din Superligă. După o primă repriză fără gol,...
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Triplă campioană olimpică lovită de Covid-19
Gimnasta americană Gabby Douglas, triplă medaliată cu aur la Jocurile Olimpice, spera să revină sâmbătă în competiţiile din Statele Unite, dar ea nu mai poate concura, deoarece a fost...
#dan petrescu, #criza, #probleme, #CFR Cluj , #stiri fotbal