Au mai ramas trei: Lucescu Jr., Hagi si Dan Petrescu

Vineri, 24 Aprilie 2009, ora 09:36
1703 citiri
Au mai ramas trei: Lucescu Jr., Hagi si Dan Petrescu

Dintre Razvan Lucescu, Gheorghe Hagi si Dan Petrescu se va alege viitorul selectioner al Romaniei, a anuntat, joi seara, presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu.

"Gica Hagi, Razvan Lucescu si Dan Petrescu mai sunt pe lista. M-as bucura pentru fiecare dintre cei trei sa vina la nationala, mi-ar placea ca macar doi dintre ei sa lucreze impreuna", a spus Mircea Sandu la GspTV.

Presedintele FRF a mai mentionat ca Ionut Lupescu, care a fost insarcinat sa negocieze cu viitorul selectioner, poarta deja discutii cu unul dintre cei trei, fara a-i preciza numele.

Hagi, favorit

Gheorghe Hagi este favorit sa revina la nationala, singura lui pretentie fiind legata de durata contractului (minim 3 ani).

Unica problema in calea aducerii lui Gheorghe Hagi sunt suporterii, care nu-l mai vor pe cel supranumit "Regele" la nationala, dupa experienta din 2001.

Razvan, sustinut de Mircea

Mircea Lucescu a refuzat propunerea lui Ionut Lupescu de a prelua nationala, dar pare ca l-a convins pe Ionut Lupescu sa-i acorde o sansa fiului sau, Razvan.

Totusi, varianta Razvan Lucescu nu este asa agreata de Mircea Sandu, iar sansele ca actualul tehnician al Brasovului sa vina la carma tricolorilor sunt destul de reduse.

Dan Petrescu, al nimanui

Numele lui Dan Petrescu pe lista posibililor inlocuitori ai lui Victor Piturca pare a fi mai mult de complezenta.

Desi are rezultate remarcabile cu o echipa mica, Unirea Urziceni, nici Mircea Sandu, dar nici Ionut Lupescu nu-l vad pe "Bursuc" capabil sa preia fraiele nationalei.

La inceputul acestei luni, Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a decis sa-i rezilieze contractul lui Victor Piturca, din cauza rezultatelor pe care tricolorii le-au inregistrat pana acum in campania de calificare la turneul final al Campionatului Mondial din 2010.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Echipa lui Răzvan Lucescu a depus plângere la UEFA după eșecul din sferturile Conference League
Clubul lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, a depus o plângere la UEFA în legătură cu modul în care forţele de ordine belgiene au tratat joi, la Bruges, suporterii clubului elen. PAOK a...
#noul selectioner, #selectioner nationala Romania, #Gica Hagi, #dan petrescu, #razvan lucescu , #stiri Dan Petrescu