Bucsaru: Daca Petrescu vrea sa plece, pleaca

Vineri, 11 Decembrie 2009, ora 12:00
2003 citiri
Bucsaru: Daca Petrescu vrea sa plece, pleaca
Foto: Romania Libera

Partronul Unirii Urziceni, Dumitru Bucsaru, alimenteaza zvonurile conform carora este dispus sa renunte la a mai sustine echipa din retur. Omul de afaceri a anuntat ca nu se va opune daca antrenorul Dan Petrescu sau jucatorii vor dori sa plece la alte formatii.

"Daca Petrescu vrea sa plece, bate palma intr-o zi cu cine vrea si pleaca. La fel si jucatorii. N-am sa stau in calea nimanui", a declarat Bucsaru pentru Prosport.

Finantatorul ialomitenilor i-a raspuns si lui Marian Iancu, cel care il atacase dur cu o zi in urma.

"Presa l-a facut cel mai mare manager din Romania, din moment ce isi da cu parerea despre ce trebuie sa fac eu cu banii. Eu nu inteleg de ce vorbeste. Municipalitatea ii ofera 3 milioane de euro pe an, adica bani de la buget. Eu fac ce fac din banii mei! Asta uita multi", a mai spus patronul Unirii.

Bun prieten cu Dumitru Bucsaru, Gigi Becali a anuntat, joi, ca Unirea Urziceni este in pragul desfiintarii, clubul din Baragan urmand a fara sustinere financiara.

Tehnicianul Dan Petrescu este si el pe punctul de a parasi echipa, "Bursucul" avand mai multe oferte din fotbalul italian, dar si din cel britanic.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Dumitru Bucsaru, #dan petrescu, #Petrescu pleaca Unirea Urziceni, #probleme financiare Unirea Urziceni , #Unirea Urziceni