Dan Petrescu ameninta: Nu ne prezentam la meciul de la Cluj

Marti, 28 Iulie 2009, ora 07:51
1801 citiri
Dan Petrescu ameninta: Nu ne prezentam la meciul de la Cluj

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, ameninta ca echipa sa nu se va prezenta la partida cu CFR Cluj, din prima etapa a Ligii I, daca fundasul Ricardo Cadu nu va fi suspendat.

"Daca la Supercupa au facut asta, la ce sa ma astept in campionat? Oricum, daca va avea drept de joc Cadu in prima etapa, ma gandesc serios sa nu facem deplasarea la Cluj. In orice tara civilizata, dupa proba video, Cadu ar trebui suspendat 5 etape. Asa e normal. Dar anul trecut ne-au facut la fel cu Kone, care luase cartonas rosu cu Dinamo si a primit drept de joc cu noi", a declarat Petrescu in Prosport.

"Bursucul" acuza in continuare arbitrajul din Supercupa si spune ca ardelenii au castigat si Cupa Romaniei de anul trecut dupa 3 meciuri cu scandal.

"Am si eu o singura intrebare. De ce Cadu, autorul golului de 1-0 si al penaltiului decisiv, mai era pe teren dupa minutul 4? Pentru lovitura aia cu cotul trebuia cartonas rosu.

Sunt prea multe coincidente cu CFR Cluj. Ei au avut scandal si in sfertul de Cupa cu Pandurii, cand Cartu a intrat pe teren, si cu Vaslui in semifinale, cand Porumboiu a vrut sa retraga echipa de pe teren, si in finala cu Poli cand s-a intamplat acea rusine. Acum, in Supercupa, la fel. Ei n-au castigat nimic fara scandal", a acuzat Petrescu.

Oficialii echipei campioane, si nu numai, au acuzat dur arbitrajul din Supercupa Romaniei spunand ca centralul a tolerat jocul dur al celor de la CFR Cluj.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dan petrescu, #Unirea CFR Cluj, #arbitraj Supercupa Romaniei , #Unirea Urziceni