Dan Petrescu: Nu stiu daca voi prinde jocul cu Liverpool

Vineri, 18 Decembrie 2009, ora 17:42
1956 citiri
Dan Petrescu: Nu stiu daca voi prinde jocul cu Liverpool

Antrenorul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, a lasat sa se inteleaga, vineri, ca ar putea pleca de la gruparea ialomiteana in aceasta iarna.

"Meciul asta nu are nicio treaba cu plecarea mea. Plecarea mea nu depinde de meciul cu Liverpool, ci de alte lucruri, despre care nu pot sa vorbesc acum. Nu stiu daca voi prinde meciul", a spus Dan Petrescu la GSP TV.

"Bursucul" a comentat, totusi, tragerea la sorti in urma careia echipa sa a cazut cu Liverpool.

"Daca ne gandim ca voiam sa ne calificam, nu e asa de bine, insa avem un meci tare. Eu preferam alta echipa, ca sa avem mai multe sanse de calificare. Nu ma bucur daca o sa cadem de pe un cal frumos. Nu e imposibil sa sarim peste acel cal numit Liverpool", a mai spus Petrescu.

Unirea Urziceni o va intalni pe Liverpool, in 16-imile de finala ale Europa League, asa cum s-a stabilit la tragerea la sorti ce a avut loc, vineri, la Nyon (Elvetia).

Turul se va juca pe 18 februarie, in Anglia, pe stadionul "Anfield Road", iar returul pe 25 februarie, in Romania, pe stadionul "Steaua" din Bucuresti.

Invingatoarea acestei duble manse va juca in optimile de finala ale Europa League cu invingatoarea dublei manse dintre francezii de la Lille si turcii de la Fenerbahce, care au fost in grupa cu Steaua.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#dan petrescu, #Urziceni Liverpool Europa League, #Unirea Urziceni Liverpool , #Unirea Urziceni