Dan Petrescu prefateaza meciul cu Glasgow Rangers

Marti, 03 Noiembrie 2009, ora 14:11
1742 citiri
Dan Petrescu prefateaza meciul cu Glasgow Rangers

Tehnicianul Unirii Urziceni, Dan Petrescu, este ferm convins ca Glasgow Rangers va veni in Romania cu dorinta de a-si lua revansa pentru rezultatul inregistrat acum doua saptamani, in Scotia.

"Suntem ferm convinsi ca va fi un alt meci decat cel de la Glasgow, cei de la Rangers nu ne vor mai lua de sus, cum au facut-o in tur. Au fost raniti, am citit presa din Scotia si vin sa-si ia revansa cu o victorie la scor. Atitudinea lor va fi mult mai ofensiva, vor juca totul pe cartea atacului. Este un meci deschis, in care orice rezultat este posibil", a spus Dan Petrescu in cadrul conferintei oficiale de presa de dinaintea meciului cu Glasgow Rangers.

Chiar daca Unirea ocupa locul 2 in clasamentul Grupei G, Dan Petrescu considera ca va fi o minune daca se va califica mai departe.

"Mi-e teama de mentalitatea jucatorilor romani, ar fi o minune daca ne-am califica. Incerc sa-mi motivez echipa, dar secretul e la jucatori, nu la mine. E cel mai important joc din cariera mea, nu credeam ca vom juca in etapa a 4-a un meci decisiv pentru primavara Ligii Campionilor", a mai declarat Petrescu.

"Bursucul" a vorbit si despre probleme de lot cu care se confrunta inaintea acestei dispute: "Din pacate nu ne putem baza pe Mehmedovici, Bruno Fernandes si Rusescu."

Prezent si el la conferinta de presa, Dacian Varga a spus: "Va fi un meci foarte greu, pe viata si pe moarte, vin sa-si dea viata. Acum au orgoliul ranit, va fi mai greu ca la Glasgow."

Intalnirea dintre Unirea Urziceni si Glasgow Rangers, din etapa a 4-a a Grupei G a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21:45, pe stadionul "Steaua" din Bucuresti. Partida va fi transmisa, in format LIVE text, de site-ul Ziare.com.

Inaintea acestei etape, clasamentul Grupei G se prezinta astfel: 1. FC Sevilla - 9p, 2. Unirea Urziceni - 4p, 3. VfB Stuttgart - 2p, 4. Glasgow Rangers - 1p.

I.G.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
E gata! Dan Petrescu a semnat pe trei ani cu o echipă de tradiție din România
Disputat de CFR Cluj, Rapid și Universitatea Craiova, Dan Petrescu a ales echipa pe care o va antrena din sezonul viitor. Astfel, Dan Petrescu va sta din noua pe banca echipei CFR Cluj. Va fi...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#dan petrescu, #Liga Campionilor Urziceni Rangers, #Unirea Urziceni Glasgow Rangers , #Unirea Urziceni
Comentarii
N
NU MIZATI PE PRELUNGIRI,E LACRIMOGEN.Marin,Oradea
rank 1
CULESUL PUNCTELOR TREBUIE ACTIVAT IN PRIMA REPRIZA