Dan Puric: Publicul din Romania e un public regal

Miercuri, 12 Octombrie 2011, ora 23:34
3745 citiri
Dan Puric: Publicul din Romania e un public regal
Foto: Arhiva

Dan Puric, actor, regizor si autor de carte, a vorbit, miercuri, despre oamenii cu care ii face placere sa dialogheze, cum este publicul din Romania, care au fost geniile teatrului romanesc si ce ar trebui sa faca tineretul din tara ca viitorul sa fie unul mai bun.

"Omul vine si isi asaza matca sufleteasca. Daca ai realizat lucrul asta, atunci este perfect. Cand are dimensiunea asta superioara, spectatorul uita si atunci el are doar un schimb de substanta si ii place. Omul trebuie sa se simta bine la teatru", a declarat Dan Puric, invitat la B1 Tv.

Dan Puric a accentuat ca spectatorii nu uita niciodata evolutia unui artist si nu pot fi pacaliti usor.

"Spectatorul din Romania te amendeaza, are un bun simt nemaipomenit, o masura, si daca nu-i place el nu mai vine. Poti sa faci tu toata reclama de pe suprafata Pamantului, el nu mai vine. Publicul din Romania e un public regal. Nu poti sa pacalesti romanul", a completat artistul.

"Puiu Calinescu, Toma Caragiu, Dem Radulescu au fost genii. Cotescu avea un umor subtil. Rasa asta de actori a disparut. Ii multumesc lui Dumnezeu ca-i vad pe Radu Beligan, Marin Moraru, Mircea Albulescu, Ileana Stana", a mai spus Dan Puric.

Taximetristii il relaxeaza

El a marturisit, de asemenea, ca ii face placere sa dialogheze cu taximetristii pentru a se relaxa.

Pe de alta parte, acesta le-a transmis lui Mihai Jurca si Cosmin Tudoran ca fac parte din tineret, dintr-o generatie care trebuie sa schimbe Romania.

"Viitorul voi sunteti. De ce? Elita este intotdeauna creata de tineret. Tineretul vine, judeca altfel, trebuie sa aiba un camp de manifestare. Tragedia in acest popor este ca potentialul imens al tineretului exista, dar nu are camp de manifestare, este sugrumat, inchis (...)

Nu-i lasati pe astia care sunt la putere, viermii astia intenstinali, invizibili sa doarma linistiti. Ei trebuie sa stie ca sunt ilegitimi. Voi trebuie sa mergeti sa construiti o tara ca lumea. Voi sunteti responsabili de regalitatea acestui popor", a conchis Puric.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Dan Puric viermi intestinali, #Dan Puric modele artisti, #Dan Puric politcieni, #Dan Puric actor , #carti
Comentarii