Dan Radu Rusanu: Nu se impune un congres extraordinar in PNL

Joi, 13 Ianuarie 2011, ora 21:40
1247 citiri
Dan Radu Rusanu: Nu se impune un congres extraordinar in PNL
Foto: Romania Libera

Vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu a declarat joi, pentru NewsIn, ca nu va fi niciun congres extraordinar in partid, deoarece nu se impune convocarea lui, explicand ca tot ce tine de politica de aliante se decide in cadrul Delegatiei Permanente si a Biroului Politic Central.

"Nu e niciun congres, categoric nu. Nu se impune niciun congres, politica de aliante este apanajul Delegatiei Permanente si a Biroului Politic Central", a sustinut Rusanu.

Cel care a lansat ideea necesitatii congresului extraordinar a fost deputatul PNL Ludovic Orban, care a argumentat ca directia politica s-a schimbat prin apropierea de PC si PSD. Presedintele PNL Crin Antonescu a sustinut insa ca un congres nu e necesar, de vreme ce statutar, Delegatia Permanenta are dreptul sa se pronunte asupra aliantelor.

Si vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a considerat ca o alianta a liberalilor cu PSD ar trebui decisa printr-un congres, deoarece necesita o decizie "aplicata si responsabila".

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a declarat, joi, pentru NewsIn, ca un congres extraordinar al partidului ar putea fi convocat daca, in contextul aliantei preconizate cu PSD, se vor lua decizii care contrazic statutul PNL si hotararile luate anterior in partid.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
#Congres PNL 2011, #Dan Radu Rusanu Congres, #Orban congres PNL, #alianta PNL PSD , #stiri Dan Radu Rusanu
Comentarii
Poza conti
conti
rank 5
S
Stan
rank 1
Dupa cum se vede, deputatilor PNL care vor sa ramana intr-adevar liberali le ramane o singura solutie: parasirea aliantei FELIX CRINOPONTA