PNL ii vrea pe Gorghiu si Rusanu vicepresedinti la Camera si Senat

Miercuri, 22 August 2012, ora 23:04
6033 citiri
PNL ii vrea pe Gorghiu si Rusanu vicepresedinti la Camera si Senat

Purtatorul de cuvant al PNL Mihai Voicu a declarat, miercuri, ca grupurile parlamentare reunite ale PNL au fost convocate pentru 3 septembrie pentru a stabili prioritatile pentru sesiunea legislativa, mentionand ca liberalii si-au desemnat colegi pentru functiile de conducere din Parlament.

"Au fost convocate grupurile parlamentare reunite ale PNL pentru data de luni, 3 septembrie, pentru ora 12 pentru a discuta prioritatile legislative pentru ultima sesiune a acestei legislaturi septembrie- decembrie", a declarat acesta.

El a anuntat ca exista schimbari si in Birourile Permamente ale celor doua Camere din Parlament, Alina Gorghiu urmand a ocupa functia de vicepresedinte in Camera Deputatilor, iar Dan Radu Rusanu va deveni vicepresedinte la Senat.

"De asemenea, au fost stabiliti prin vot reprezentantii pe care grupul PNL ii va avea in Birourile Permanente ale celor doua Camere in sesiune viitoare. In Biroul Permanent al Senatului, in afara de functia de presedinte ocupata de domnul senator si presedinte Crin Antonescu, PNL va mai ocupa doua pozitii -conform algoritmului - in Biroul Permanent al Senatului si anume functia de vicepresedinte care urmeaza sa fie ocupata de domnul senator Dan Radu Rusanu si functia de chestor care urmeaza sa fie ocupata de domnul senator Ioan Ghise", a declarat acesta.

"La Camera Deputatilor vom avea trei pozitii in Biroul Permanent, functia de vicepresedinte urmeaza sa fie ocupata de doamna deputat Alina Gorghiu, functia de chestor urmeaza sa fie ocupata in continuare de domnul deputat Dan Motreanu si functia de secretar urmeaza sa fie ocupata de domnul deputat Cristian Buican", a conchis liberalul.

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Alina Gorghiu, #vicepresedinte Camera Deputatilor, #Dan Radu Rusanu, #vicepresedinte Senat, #propuneri PNL , #stiri Dan Radu Rusanu