Ziare.com
Home > Personalitati > Dan Radu Zatreanu
Dan Radu Zatreanu
Zatreanu cere sanctionarea pesedistului care si-a facut colega de la UNPR "curva"

Luni, 19 Decembrie 2011, ora 17:20

Zatreanu cere sanctionarea pesedistului care si-a facut colega de la UNPR "curva"

Dan Radu Zatreanu / stiri Dan Radu Zatreanu

Deputatul PDL Dan Zatreanu cere sanctionarea lui Vasile Bleotu (PSD) pentru comportament necuviincios in cazul Eugeniei Barna, a anuntat secretarul Camerei Depuatilor, Dumitru Pardau. "Domnul deputat Dan Zatreanu prezinta o adresa care a fost repartizata tot comisiei juridice prin care solicita sanctionarea domnului deputat Vasile Bleotu conform regulamentului Camerei Deputatilor, articolul 213 litera e)- interzicerea activitatii pentru maxim 15 zile pentru purtarea necuviincioasa si pentru jignirile aduse deputatei Eugenia Barna de fata cu reprezentantii presei intr-un cadru oficial, comportament care poate fi catalogat ca purtare abuziva, infractiune sanctionata si de articolul 250 Cod Penal", a explicat Pardau dupa Biroul Permanent al Camerei Deputatilor. Deputat PSD, despre colega sa de la UNPR: E o curva, dar e respectabila Deputatul PSD Vasile Bleotu a admis in urma cu doua saptamani ca a numit-o "curva politica" pe ...

3 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Dan Radu Zatreanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Dan Radu Zatreanu
Dan Radu Zatreanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dan Radu Zatreanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor