Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu

Joi, 28 Martie 2024, ora 15:38
2038 citiri
Dan Șucu, șef de galerie! Ce decizie a luat patronul Rapidului după reținerea lui Bocciu
Dan Șucu FOTO TelekomSport.ro

Acţionarul principal al FC Rapid, Dan Şucu, a anunţat, joi, într-un comunicat, că va merge alături de galeria rapidistă la meciul din deplasare cu Universitatea Craiova, de sâmbătă, de la ora 20.00, din etapa a doua a play-off-ului Superligii.

De asemenea, Şucu a subliniat că în ultima vreme pasiunea suporterilor, nu numai că nu mai este încurajată, ci ea chiar trece printr-o perioadă de culpabilizare.

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, zis Bocciu, este în continuare reținut.

"A început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar şi cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Şi, odată cu el, aşa cum ne aşteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul.

Principiile care stau la baza funcţionarii clubului nostru au fost, sunt şi vor fi mereu aceleaşi. Ele nu sunt şi nu vor fi în schimbare. Rapid există pentru cel puţin un milion de inimi care-l sprijină şi luptă pentru acesta. Cei mai înfocaţi dintre suporteri sunt constituiţi în galeria Rapidului, care este deja demult recunoscută ca cea mai unită şi puternică din România.

Echipa noastră este singura din ţară care este însoţită de o galerie puternică şi entuziastă şi la partidele din deplasare, indiferent în ce colţ al ţării s-ar disputa meciul. Jucătorii noştri sunt obişnuiţi să fie susţinuţi şi au mare nevoie de acest suport. Este, daca vreţi, factorul nostru diferenţiator.

De cand am investit la Rapid, mi-am dorit să particip, împreună cu galeria, la câteva dintre deplasări, pentru a putea experimenta personal vibraţia, sentimentele şi entuziasmul băieţilor. Deoarece am primit cu plăcere invitaţia celor din galerie de a merge în deplasare alături de ei, şi le mulţumesc pe această cale, nu văd o ocazie mai bună decât meciul de sâmbătă, împotriva oltenilor. Un meci dificil, contra unei echipe valoroase, care-şi propune acelaşi lucru pe care ni-l propunem şi noi: să învingă!

Am apreciat şi apreciez foarte mult pasiunea cu care baieţii îşi încurajează echipa, disponibilitatea lor de a pleca de lângă familii, la distanţe de sute de kilometri, călătorind ziua sau noaptea, în condiţii de multe ori vitrege.

În ultima vreme însă, pasiunea lor, nu numai că nu mai este încurajată, ci ea chiar trece printr-o perioadă de culpabilizare, cu care nu avem cum să fim de acord.

Din dorinţa de a crea un spectacol suplimentar celui din teren, băieţii din galerie au apelat şi la materiale pirotehnice, care nu pot fi folosite legal pe un stadion. Da, legea trebuie respectată, iar aceste materiale, în anumite condiţii, pot deveni periculoase pentru spectatori. Indubitabil, ar fi bine, ca în viitor, să nu le mai folosească şi să ne putem conforma în totalitate legii.

Sunt convins, însă, că folosirea acestor materiale pirotehnice n-ar trebui, în niciun caz, să fie o nesupunere sancţionabilă cu o măsura atat de dură, cum este privarea de libertate.

Un alt principiu important este acela ca veniturile generate de club, din bilete, din vânzarea de produse, publicitate, drepturi TV, etc, completate cu banii care vin de la acţionari, trebuie folosite în totalitate pentru a crea o echipă şi un club din ce în ce mai puternice, mai competitive.

Vă garantez că nu există persoane sau firme “mufate” la conturile Rapidului, care să deturneze în buzunarul lor banii pe care dumneavoastră îi plătiţi clubului.

Închei aceste rânduri prin a vă invita, pe toţi cei care puteţi, să vă alăturaţi galeriei în deplasarea de sâmbătă, de la Craiova.

Echipa are nevoie de noi! Iar rapidiştii ştiu cel mai bine cum sa-şi încurajeze baieţii!", se arată în comunicatul lui Şucu.

Ce-a făcut Rapid în primul meci cu Neil Lennon antrenor
Ce-a făcut Rapid în primul meci cu Neil Lennon antrenor
Cu Neil Lennon la debutul pe banca Rapidului, rapidiştii au reuşit să se impună în primul meci de verificare al verii, 4-1, contra nou-promovatei în SuperLigă Gloria Buzău. Antrenorul...
Includerea AUR în Grupul Conservatorilor din PE, criticată de oamenii lui Viktor Orban: FIDESZ nu poate sta alături de „un astfel de partid”
Includerea AUR în Grupul Conservatorilor din PE, criticată de oamenii lui Viktor Orban: FIDESZ nu poate sta alături de „un astfel de partid”
Liderul parlamentarilor Fidesz, Máté Kocsis, a criticat includerea AUR în Grupul Conservatorilor și Reformiștilor (ECR) din Parlamentul European, condus de Georgia Meloni, susținând că...
#Dan Sucu, #Rapid , #Rapid
Joi, 20 Iunie 2024
Live
Slovenia
1-1
Serbia
Joi, 20 Iunie 2024
Danemarca
19:00
Anglia
Joi, 20 Iunie 2024
Spania
22:00
Italia
Vineri, 21 Iunie 2024
Slovacia
16:00
Ucraina
Vineri, 21 Iunie 2024
Polonia
19:00
Austria
Echipe
M
V
E
I
G
P
2
2
0
0
7 - 1
6
2
1
1
0
4 - 2
4
2
0
1
1
2 - 6
1
2
0
0
2
1- 5
0
  1. Ana Bogdan, mesaj emoționant după calificarea așteptată întreaga viață: ”I-am spus că vreau să fiu ca ele”
  2. Florinel Coman, înainte de România - Belgia: ”Vorbesc foarte serios, chiar nu am!"
  3. Naționala speră în revenirea vedetei sale. Este golgheterul celor de la FC Barcelona și legendă la Bayern
  4. Tricolorii sunt uimiți de fani: "Când vezi un stadion de 70.000, că toţi au cântat imnul, este de nedescris"
  5. Întrebat despre meciul cu România, un belgian a răbufnit: ”Prietene, înțelegi ce spun? Haide...” VIDEO
  6. Naționala care amenință cu retragerea de la Euro 2024: ”Ucideți-i pe sârbi!”
  7. Ce-a făcut Rapid în primul meci cu Neil Lennon antrenor
  8. România a căzut în clasament după victoria cu Ucraina de la Euro 2024
  9. Timp de record mondial pentru David Popovici, dar care nu poate fi omologat. Care e motivul
  10. Soluție pentru poarta Rapidului. Dan Șucu s-ar putea reorienta