Răzvan Lucescu, despre venirea lui Dan Șucu la Rapid: ”Sunt convins că nu înțelege”

Joi, 09 Iunie 2022, ora 13:46
3422 citiri
Răzvan Lucescu, despre venirea lui Dan Șucu la Rapid: ”Sunt convins că nu înțelege”
Dan Șucu

Fost antrenor la Rapid, cu care a ajuns în sferturile Cupei UEFA (2006), tehnicianul Răzvan Lucescu a comentat venirea la conducerea clubului din Giulești a omului de afaceri Dan Șucu, care a preluat 50 la sută din acțiuni, la fel cât are și Victor Angelescu.

”Sunt convins că nu înțelege sau înțelege foarte puțin, dar va învăța. Va învăța ce e fotbalul și lumea în care a intrat. Va învăța multe lucruri. Oricum nu se bate cu mulți strategi, pentru că în România e foarte slab managementul echipelor de club”, a declarat Răzvan Lucescu, antrenorul echipei elene PAOK Salonic.

”Mă pot gândi pentru Rapid la anul următor. E o greșeală să spui că Rapidul merge la titlu acum. Rapidul are nevoie de un director sportiv, de un om de fotbal, președintele nu le poate rezolva singur pe toate”, a completat Răzvan Lucescu la DigiSport.

”Anul viitor, sperăm să avem venituri de 6,5 milioane de euro, spre 7 milioane, și cheltuieli echivalente. Nu ne interesează doar ideea de a fi campioni, ci și modul de a câștiga", a declarat Dan Şucu, noul acţionar al Rapidului.

#Dan Sucu, #Rapid, #razvan lucescu , #stiri fotbal