Deputatul Dan Vîlceanu a fost exclus din PNL. Cu ce i-a supărat pe liberali fostul ministru al Investițiilor
Dan Vilceanu / Stiri Dan Vilceanu
Deputatul Dan Vîlceanu a fost exclus din Partidul Naţional Liberal, a anunţat luni, 3 iulie, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, după şedinţa conducerii partidului, el afirmând că solicitarea pentru excluderea acestuia a venit din partea filialei Gorj. ”Ultima decizie a fost aceea de a da curs unei solicitări a filialei Gorj în ...
Un deputat liberal le cere demisia lui Lucian Bode și Nicolae Ciucă după acuzațiile de plagiat: ”E momentul să se gândească şi la partid”
Miercuri, 11 Ianuarie 2023, ora 20:42 - Un deputat liberal le cere demisia lui Lucian Bode și Nicolae Ciucă după acuzațiile de plagiat: ”E momentul să se gândească şi la partid”
Dan Vilceanu / Stiri Dan Vilceanu
Deputatul PNL Dan Vîlceanu le-a solicitat miercuri, 11 ianuarie, într-o postare pe Facebook, lui Lucian Bode şi Nicolae Ciucă să se gândească la partid şi să demisioneze din funcţiile pe...
Dan Vîlceanu nu mai dă mult timp coaliției de guvernare: ”PSD racolează primarii PNL în stil barbar”
Luni, 31 Octombrie 2022, ora 23:01 - Dan Vîlceanu nu mai dă mult timp coaliției de guvernare: ”PSD racolează primarii PNL în stil barbar”
Dan Vilceanu / Stiri Dan Vilceanu
Fostul ministru PNL al Fondurilor Europene, Dan Vîlceanuz a declarat luni, 31 octombrie, că actuala coaliție de guvernare se va rupe odată cu apropierea alegerilor din 2024. Vîlceanu...
Răzvrătire în PNL privind direcția partidului: „Nu există strategie și nici obiective politice; democrația internă a fost înăbușită”
Miercuri, 19 Octombrie 2022, ora 20:09 - Răzvrătire în PNL privind direcția partidului: „Nu există strategie și nici obiective politice; democrația internă a fost înăbușită”
Dan Vilceanu / Stiri Dan Vilceanu
Fostul ministru PNL al Fondurilor Europene Dan Vîlceanu a lansat miercuri, 19 octombrie, o critică la conducerea partidului, susținând că în interiorul formațiunii nu mai există nici...
Dan Vîlceanu, despre rotaţia premierilor: ”Ori pleacă PSD, ori se întâmplă rotaţia şi PSD te scoate de la guvernare”
Luni, 04 Iulie 2022, ora 21:59 - Dan Vîlceanu, despre rotaţia premierilor: ”Ori pleacă PSD, ori se întâmplă rotaţia şi PSD te scoate de la guvernare”
Dan Vilceanu / Stiri Dan Vilceanu
Liberalul Dan Vîlceanu a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV, despre Florin Cîţu, că sincer, se aştepta să fie schimbat de la Senat, pentru că a fost o decizie a...

Te invităm să fii primul care furnizează informații pentru pagina personală de pe Ziare.Com pentru Dan Vilceanu, scriindu-ne la adresa redactia@ziare.com.

Va mulțumim pentru colaborare și așteptăm sugestiile și observațiile dvs.

Dan Vilceanu
Dan Vilceanu
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dan Vilceanu, le puteti trimite la adresa de e-mail redactia@ziare.com.
 
Citeste despre: