Dan Voiculescu, chemat la DNA in dosarul RCS-RDS: "Era si cazul" (Video)

Luni, 29 Iulie 2013, ora 10:01
3235 citiri
Dan Voiculescu, chemat la DNA in dosarul RCS-RDS: "Era si cazul" (Video)
Foto: Digi24

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost chemat, luni, la DNA, pentru a fi audiat in cazul RCS-RDS.

"Salut decizia DNA de a ma invita astazi, in sfarsit, la discutii despre cazul RCS-RDS. Dupa doua suspendari si o demitere, era si cazul sa fiu chemat la DNA.

Toata lumea stie cine este tinta reala in actualul dosar. De altfel, consider ca tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina aceasta vizita", a scris pe blog Dan Voiculescu.

Sosit la sediul DNA, luni dimineata, la ora 10.00, impreuna cu avocatii sai, Sergiu Andon si Gheorghita Mateut, Voiculescu a avut un mesaj pentru presedintele Traian Basescu.

"Ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu ca adversitatea noastra politica nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum e familia si cum e libertatea de exprimare pentru care au murit oameni in decembrie '89", a spus fostul senator PC.

Acesta precizeaza ca inregistrarile din dosar arata cum reprezentantul RCS-RDS, "avand asupra sa tehnica de inregistrare", a insistat pentru a determina implicarea fostului patron al trustului Intact in acest caz.

Antena 3, urmarita penal pentru complicitate la santaj - urmeaza Gadea si Ciuvica? (Video)

"'Dar Voiculescu stie? Voiculescu ce zice?' intreba insistent acel domn. Daca aceste intrebari erau determinate sau sugerate de procurori, este evident ca avem de-a face cu o ancheta dirijata, adica o infractiune comisa de cei care dirijeaza ancheta. Va trebui sa lamurim acest aspect", a notat Voiculescu.

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca este chemat intr-un caz "in care nu exista nicio fapta penala" si ca acesta reprezinta "o revansa stridenta" a presedintelui Traian Basescu, la un an de la referendumul pentru demitere.

Stenograme in dosarul Antenelor - Convorbiri cu o femeie, despre un plic: "Mi-a dat tata grija aia"

Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus sub urmarire penala, joi, in dosarul in care Sorin Alexandrescu este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS-RDS.

De asemenea, Camelia Voiculescu, actionarul majoritar al trustului Intact, este urmarita penal in cazul Sorin Alexandrescu. Fiica lui Dan Voiculescu este acuzata de complicitate la santaj.

Fiica lui Dan Voiculescu apare in stenograme din referatul pe care procurorii l-au depus la instanta in care propun arestarea pentru 29 de zile a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Astfel, Camelia Voiculescu ii atrage atentia acestuia sa aiba grija: "Si oricum tre' sa ai super grija, te rog!? Stii ca... Acum mi-a dat si mie tata grija aia. Sa ma suni si pe mine dupa aia".

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dan Voiculescu DNA RCS RDS, #Voiculescu audiat DNA, #Voiculescu santaj RCS RDS, #Antena 3 santaj RCS RDS , #Antena