Dan Voiculescu, chemat la DNA in dosarul RCS-RDS: "Era si cazul" (Video)

Luni, 29 Iulie 2013, ora 10:01
3000 citiri
Dan Voiculescu, chemat la DNA in dosarul RCS-RDS: "Era si cazul" (Video)

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a fost chemat, luni, la DNA, pentru a fi audiat in cazul RCS-RDS.

"Salut decizia DNA de a ma invita astazi, in sfarsit, la discutii despre cazul RCS-RDS. Dupa doua suspendari si o demitere, era si cazul sa fiu chemat la DNA.

Toata lumea stie cine este tinta reala in actualul dosar. De altfel, consider ca tot spectacolul din ultimele luni a fost exact pentru a determina aceasta vizita", a scris pe blog Dan Voiculescu.

Sosit la sediul DNA, luni dimineata, la ora 10.00, impreuna cu avocatii sai, Sergiu Andon si Gheorghita Mateut, Voiculescu a avut un mesaj pentru presedintele Traian Basescu.

"Ii transmit la modul cel mai serios lui Basescu ca adversitatea noastra politica nu trebuie sa afecteze valori fundamentale ale societatii romanesti, cum e familia si cum e libertatea de exprimare pentru care au murit oameni in decembrie '89", a spus fostul senator PC.

Acesta precizeaza ca inregistrarile din dosar arata cum reprezentantul RCS-RDS, "avand asupra sa tehnica de inregistrare", a insistat pentru a determina implicarea fostului patron al trustului Intact in acest caz.

Antena 3, urmarita penal pentru complicitate la santaj - urmeaza Gadea si Ciuvica? (Video)

"'Dar Voiculescu stie? Voiculescu ce zice?' intreba insistent acel domn. Daca aceste intrebari erau determinate sau sugerate de procurori, este evident ca avem de-a face cu o ancheta dirijata, adica o infractiune comisa de cei care dirijeaza ancheta. Va trebui sa lamurim acest aspect", a notat Voiculescu.

Nu in ultimul rand, acesta a afirmat ca este chemat intr-un caz "in care nu exista nicio fapta penala" si ca acesta reprezinta "o revansa stridenta" a presedintelui Traian Basescu, la un an de la referendumul pentru demitere.

Stenograme in dosarul Antenelor - Convorbiri cu o femeie, despre un plic: "Mi-a dat tata grija aia"

Postul de televiziune Antena 3, reprezentat de directorul Mihai Gadea, a fost pus sub urmarire penala, joi, in dosarul in care Sorin Alexandrescu este acuzat ca l-a santajat pe administratorul RCS-RDS.

De asemenea, Camelia Voiculescu, actionarul majoritar al trustului Intact, este urmarita penal in cazul Sorin Alexandrescu. Fiica lui Dan Voiculescu este acuzata de complicitate la santaj.

Fiica lui Dan Voiculescu apare in stenograme din referatul pe care procurorii l-au depus la instanta in care propun arestarea pentru 29 de zile a directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu. Astfel, Camelia Voiculescu ii atrage atentia acestuia sa aiba grija: "Si oricum tre' sa ai super grija, te rog!? Stii ca... Acum mi-a dat si mie tata grija aia. Sa ma suni si pe mine dupa aia".

F.N.

Citeste si:
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Cum s-a ajuns la război total în PMP. Acuzații de lupte pe funcții și o fuziune eșuată
Lupta internă din PMP a ajuns la noi culmi după ce actualul și fostul președinte al partidului s-au acuzat reciproc că au avut promise funcții de la PNL ca urmare a unei eventuale fuziuni....
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Florin Cîţu, nemulţumit de relația cu PSD: ”Aş vrea mai mult fair-play. E foarte uşor să scriu pe Facebook că propunem să creştem pensiile cu 60%”
Preşedintele PNL, Florin Cîţu, afirmă, marţi seară, că este nemulţumit de modul în care se comună în coaliţie, aşteptând mai mult fair-play din partea partenerilor. Cîţu susţine...