Voiculescu si metodele securistice: Punea microfoane sub mesele oamenilor de afaceri?

Marti, 04 Iunie 2013, ora 11:30
5138 citiri
Voiculescu si metodele securistice: Punea microfoane sub mesele oamenilor de afaceri?
Foto: nasul.tv

Mihai Motoc, asociat cu Camelia Voiculescu in firma de sondaje CCSB, sustine ca Dan Voiculescu a apelat la metode "securistice", inregistrand oameni de afaceri sau directori de companie, in scopul obtinerii de foloase materiale sau de alta natura.

Intr-un interviu acordat pentru Reporter Virtual, Mihai Motoc vorbeste despre injuraturile cu care a fost gratulat de Dan Voiculescu si despre faptul ca el conduce afacerile CCSB desi nu figureaza in acte.

"Este las, iar dovada este ca el nu recunoaste ca, de fapt, conduce toate afacerile si ca toate deciziile se iau in biroul domniei sale. Apoi nu mi-a placut stilul securistic. (...) Domnul Voiculescu se ocupa cu inregistrarea mai multor oameni de afaceri, directori de companie, in scopul obtinerii de foloase materiale sau de alta natura", a dezvaluit Motoc.

Acesta sustine ca in urma cu cativa ani a fost chemat la sediul Grivco in calitatea de director general impreuna cu Mirel Palada, director executiv la CCSB, pentru o discutie cu domnul Voiculescu legata de activitatea companiei.

"Atunci, Voiculescu mi-a spus ca are un dusman foarte mare, pe domnul Craiu, care ii face multe rautati si ma roaga (stiind ca sunt amic cu patronul unui restaurant unde Mihai Craiu venea frecvent) sa il conving pe patron sa pun microfoane sub mese(...)

Am ramas siderat, mai ales ca m-am dus sa vorbesc altceva. L-am intrebat daca e legal. Si mi-a spus ca nu trebuie sa am nicio grija, ca nu e treaba mea. M-am dus si am discutat cu familia si cu proprietarul restaurantului si ne-am crucit amandoi. L-am sunat pe Codrut Seres sa ii cer un sfat, iar el mi-a sugerat sa il anunt pe domnul Craiu sa nu mai vina pe acolo.

A doua zi m-am intalnit cu patronul unei firme de paza, se pare domnul Pavel Constantinescu, chiar in apropierea restauantului cu pricina. El mi-a aratat microfoanele cu un suport magnetic, greu detectabile, si m-a rugat sa il insotesc la restaurant. Acolo am baut o cafea si mi-a aratat cum se monteaza. (Sa nu uiti, Voiculescu mi-a cerut respectuos sa il si anunt prin secretara Lorena de fiecare data cand vine Craiu sa manance sau cineva dintre apropiatii sai si sa le recomand si o anumita masa )", a dezvaluit Mihai Motoc.

El sustine ca nu a montat microfoanele, explicand ca patronul restaurantului nu este de acord. Cu toate acestea, Mihai Motoc spune ca masina lui Pavel Constantinescu a stat cateva zile in zona restaurantului, iar ulterior a constatat ca foarte multe informatii din convorbiri private au aparut in discutii cu Dan Voiculescu. "Le putea afla doar daca erau inregistrate", sustine el.

In acelasi interviu Motoc afirma inca o data ca Dan Voiculescu i-a cerut sa modifice rezultatele unor sondaje de opinie, in favoarea partidului sau si in defavoarea PDL si Traian Basescu.

Mihai Motoc este asociat cu Camelia Voiculescu si cu Mirel Palada in firma de sondaje CCSB, unde el are 18%. Motoc a fondat firma in 2006, apoi a condus-o in calitate de administrator si director general pana in ianuarie 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Mihai Motoc Voiculescu microfoane, #Motoc Voiculescu microfoane mese, #Voiculescu microfoane Craiu , #Antena