Fenechiu: Nu consider PC mai putin serios decat UNPR

Sambata, 12 Martie 2011, ora 11:29
2642 citiri
Fenechiu: Nu consider PC mai putin serios decat UNPR

Partidul Conservator nu este mai putin serios decat UNPR, considera vicepresedintele PNL deputatul Relu Fenechiu, precizand ca desi Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca Dan Voiculescu a fost colaborator al Securitatii PNL nu va rupe alianta cu PC.

"Astept sa arunce piatra pedelistii care spun ca ei s-au aliat doar cu partide sau formatiuni politice de o mare seriozitate. Oricat as incerca sa vad lucrurile negru nu consider Partidul Conservator mai putin serios decat UNPR.

Dan Voiculescu a fost colaborator al Securitatii - verdict final

Nu avem cum sa rupem alianta cu PC. Domnul Daniel Constantin, presedintele PC, sunt convins ca nu are nicio treaba cu Securitatea. Si de fapt nici ceilalti din conducerea partidului. Eu pot sa spun ca daca domnul Dan Voiculescu are vreo problema trebuie sa si-o rezolve, iar daca Partidul Conservator considera ca domnul Dan Voiculescu este o problema pentru acest partid trebuie sa ia o decizie", a declarat Relu Fenechiu pentru Ziare.com.

Deputatul a mai afirmat ca liberalii nu s-au aliat cu o persoana ci cu un partid, iar PNL nu poate impune unui alt partid sa dea afara pe cineva.

Antonescu: Am incheiat alianta cu Voiculescu convins ca a avut relatii cu Securitatea

"In ceea ce ne priveste pe noi liberalii, noi nu ne-am aliat cu Dan Voiculescu. Noi ne-am aliat cu un partid si nu putem sa ne permitem sa spunem acelui partid sa dea afara pe x sau pe y.

PNL s-a aliat cu un alt partid. Daca acel partid ar fi un partid de securisti, bineinteles ca am avea de discutat. Domnul Dan Voiculescu este daca vreti presedinte de onoare, nici macar nu are o functie executiva in acel partid. Oficial. Neoficial, putem spune si despre PSD si despre PD-L ca au foarte multi membri activi, supleanti, de onoare si asa mai departe", a mai declarat Fenechiu pentru Ziare.com.

Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu a primit, joi, decizia finala de colaborator al Securitatii din partea magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Dan Voiculescu a spus insa ca verdictul este incorect si a anuntat ca va fi contestat la CEDO.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#Dan Voiculescu colaborator Securitate, #Voiculescu verdict securitate, #PNL PC colaborator securitate , #CNSAS