Fenechiu: Nu consider PC mai putin serios decat UNPR

Sambata, 12 Martie 2011, ora 11:29
2540 citiri
Fenechiu: Nu consider PC mai putin serios decat UNPR

Partidul Conservator nu este mai putin serios decat UNPR, considera vicepresedintele PNL deputatul Relu Fenechiu, precizand ca desi Inalta Curte de Casatie si Justitie a stabilit ca Dan Voiculescu a fost colaborator al Securitatii PNL nu va rupe alianta cu PC.

"Astept sa arunce piatra pedelistii care spun ca ei s-au aliat doar cu partide sau formatiuni politice de o mare seriozitate. Oricat as incerca sa vad lucrurile negru nu consider Partidul Conservator mai putin serios decat UNPR.

Dan Voiculescu a fost colaborator al Securitatii - verdict final

Nu avem cum sa rupem alianta cu PC. Domnul Daniel Constantin, presedintele PC, sunt convins ca nu are nicio treaba cu Securitatea. Si de fapt nici ceilalti din conducerea partidului. Eu pot sa spun ca daca domnul Dan Voiculescu are vreo problema trebuie sa si-o rezolve, iar daca Partidul Conservator considera ca domnul Dan Voiculescu este o problema pentru acest partid trebuie sa ia o decizie", a declarat Relu Fenechiu pentru Ziare.com.

Deputatul a mai afirmat ca liberalii nu s-au aliat cu o persoana ci cu un partid, iar PNL nu poate impune unui alt partid sa dea afara pe cineva.

Antonescu: Am incheiat alianta cu Voiculescu convins ca a avut relatii cu Securitatea

"In ceea ce ne priveste pe noi liberalii, noi nu ne-am aliat cu Dan Voiculescu. Noi ne-am aliat cu un partid si nu putem sa ne permitem sa spunem acelui partid sa dea afara pe x sau pe y.

PNL s-a aliat cu un alt partid. Daca acel partid ar fi un partid de securisti, bineinteles ca am avea de discutat. Domnul Dan Voiculescu este daca vreti presedinte de onoare, nici macar nu are o functie executiva in acel partid. Oficial. Neoficial, putem spune si despre PSD si despre PD-L ca au foarte multi membri activi, supleanti, de onoare si asa mai departe", a mai declarat Fenechiu pentru Ziare.com.

Vicepresedintele Senatului Dan Voiculescu a primit, joi, decizia finala de colaborator al Securitatii din partea magistratilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Dan Voiculescu a spus insa ca verdictul este incorect si a anuntat ca va fi contestat la CEDO.

Citește și:
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Demisie din PNL. Cătălin Boboc a părăsit partidul după ce a fost acuzat că s-a branșat ilegal la curent
Fostul secretar de stat Cătălin Boboc a anunțat marți seară, 4 octombrie, că demisionează din PNL, în urma scandalului privind branşarea ilegală la rețeaua electrică a unui imobil din...
Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
Cât de mult îi ajută pe adolescenți să voteze de la 16 ani. Analist: ”Nu pot fi așa ușor manipulați ca vârstnicii”
Reducerea vârstei pentru dreptul de vot, de la 18 la 16 ani, ar putea avea de fapt beneficii atât pentru adolescenți, care își pot exprima liber opțiunile politice dar mai este o altă...