Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa lupte

Marti, 01 Iulie 2014, ora 15:49
4045 citiri
Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa lupte
Foto: B1TV

Verisoara pe care Dan Voiculescu a turnat-o la Securitate, Paraschiva Silaghi, afirma ca fondatorul PC este specialist in prelungirea proceselor si isi exprima nedumerirea fata de faptul ca avocatii sai "nu sunt sanctionati de justitie".

Declaratiile au fost facute la postul B1TV in conditiile in care Dan Voiculescu s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde un nou complet a reluat judecarea dosarului ICA, dupa 8 amanari.

Dan Voiculescu: Kovesi a facut o mare greseala, risca excluderea din magistratura (Video)

Paraschiva Silaghi a declarat ca varul sau "e specialist in prelungirea proceselor" si ca "obisnuieste sa ceara amanari", iar "avocatii nu sunt sanctionati de justitie".

"Ar trebui sa se dispuna 'Ai dreptul la 3 amanari, mai mult nu!' sau 'Ai dreptul sa aduci atatea dosare, mai mult nu' (...) Dansul foloseste tot felul de tertipuri", a comentat aceasta, exprimandu-si opinia ca "scoala dumnealui l-a invatat sa lupte, scoala de Securitate l-a invatat sa fie pana la sfarsit un luptator".

Dan Voiculescu, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Kovesi: Dati un verdict in dosarul ICA! Avocatul lui Voiculescu: Se va amana si data viitoare (Video)

Desi locuieste in Germania, Paraschiva Silaghi spune ca urmareste presa din tara si mersul dosarului ICA in instanta, afirmand ca e foarte posibil ca Dan Voiculescu sa obtina astazi o noua amanare, la fel cum a facut si in alte procese, inclusiv in cele pe care le-a avut cu ea.

DNA: Dan Voiculescu, fiica lui si Sorin Alexandrescu au tergiversat ancheta

"Daca era foarte curat, nu avea niciun fel de interes sa faca aceste amanari. Chiar si in procesul cu CNSAS au fost foarte multe. Si in procesul intentat mie, sa ii dau daune morale, au fost neobisnuit de multe amanari. Speram sa nu fie un perpetuum mobile, e un dosar civil si amanarea e pana in octombrie, va dati seama?", a mai spus aceasta.

Dan Voiculescu pierde procesul intentat verisoarei care il acuzase ca a fost turnator

C.B.

Citește și:
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Nicolae Ciucă și-a dat OK-ul pentru demisia lui Sorin Cîmpeanu: ”România are nevoie de stabilitate şi coerenţă”
Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi seară, 29 septembrie, că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei. ”Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin...
Ludovic Orban: ”Sorin Cîmpeanu a demisionat din iniţiativa altcuiva.” Victoria anunțată de fostul premier
Ludovic Orban: ”Sorin Cîmpeanu a demisionat din iniţiativa altcuiva.” Victoria anunțată de fostul premier
Liderul partidului Forța Dreptei, Ludovic Orban, fost premier și fost președinte al PNL, consideră că Sorin Cîmpeanu a demisionat din funcţia de ministru al Educaţiei ”din iniţiativa...