Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa lupte

Marti, 01 Iulie 2014, ora 15:49
4100 citiri
Verisoara lui Dan Voiculescu: Scoala de Securitate l-a invatat sa lupte
Foto: B1TV

Verisoara pe care Dan Voiculescu a turnat-o la Securitate, Paraschiva Silaghi, afirma ca fondatorul PC este specialist in prelungirea proceselor si isi exprima nedumerirea fata de faptul ca avocatii sai "nu sunt sanctionati de justitie".

Declaratiile au fost facute la postul B1TV in conditiile in care Dan Voiculescu s-a prezentat, marti, la Curtea de Apel Bucuresti, unde un nou complet a reluat judecarea dosarului ICA, dupa 8 amanari.

Dan Voiculescu: Kovesi a facut o mare greseala, risca excluderea din magistratura (Video)

Paraschiva Silaghi a declarat ca varul sau "e specialist in prelungirea proceselor" si ca "obisnuieste sa ceara amanari", iar "avocatii nu sunt sanctionati de justitie".

"Ar trebui sa se dispuna 'Ai dreptul la 3 amanari, mai mult nu!' sau 'Ai dreptul sa aduci atatea dosare, mai mult nu' (...) Dansul foloseste tot felul de tertipuri", a comentat aceasta, exprimandu-si opinia ca "scoala dumnealui l-a invatat sa lupte, scoala de Securitate l-a invatat sa fie pana la sfarsit un luptator".

Dan Voiculescu, condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare

Kovesi: Dati un verdict in dosarul ICA! Avocatul lui Voiculescu: Se va amana si data viitoare (Video)

Desi locuieste in Germania, Paraschiva Silaghi spune ca urmareste presa din tara si mersul dosarului ICA in instanta, afirmand ca e foarte posibil ca Dan Voiculescu sa obtina astazi o noua amanare, la fel cum a facut si in alte procese, inclusiv in cele pe care le-a avut cu ea.

DNA: Dan Voiculescu, fiica lui si Sorin Alexandrescu au tergiversat ancheta

"Daca era foarte curat, nu avea niciun fel de interes sa faca aceste amanari. Chiar si in procesul cu CNSAS au fost foarte multe. Si in procesul intentat mie, sa ii dau daune morale, au fost neobisnuit de multe amanari. Speram sa nu fie un perpetuum mobile, e un dosar civil si amanarea e pana in octombrie, va dati seama?", a mai spus aceasta.

Dan Voiculescu pierde procesul intentat verisoarei care il acuzase ca a fost turnator

C.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Voiculescu amanari procese, #Dan Voiculescu Paraschiva Silaghi, #Dan Voiculescu Securitate , #CNSAS