Ziare.com

Avocatul Mihaela Olaru: Antena 3 nu a fost confiscata. Dosarul ICA - un caz scoala Interviu

de Camelia Badea
Duminica, 17 August 2014, ora 17:59

   

Avocatul Mihaela Olaru: Antena 3 nu a fost confiscata. Dosarul ICA - un caz scoala Interviu
Dosarul ICA reprezinta o premiera in justitia romaneasca pentru ca instanta a dispus confiscarea extinsa a unor bunuri. Insa, conturile bancare, salariile angajatilor de la Antena 3 sau activitatea postului nu sunt afectate, explica Mihaela Olaru, avocat specializat in drept penal.

In dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, instanta a mai dispus si confiscarea terenului pe care se afla sediul Grivco si sediul posturilor TV din grupul Intact, precum si a 3,5 milioane de dolari din averea omului de afaceri, la care se adauga alte 11 milioane de dolari din averea celor doua fiice, in vederea recuperarii prejudiciului produs statului.

Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Confiscari pe banda rulanta, de la apartament si bani la sediul Antena 3

DNA va urmari ducerea la indeplinire a deciziei instantei, iar daca se va constata ca unii dintre cei responsabili isi vor exercita atributiile cu rea credinta, atunci va deschide dosare penale, spune avocata Mihaela Olaru, intr-un interviu acordat Ziare.com.

In opinia sa, dupa arestarea lui Dan Voiculescu, Antena 3 a dus o campanie de dezinformare "cu scopul de a induce in eroare opinia publica si de a instiga la violenta si la nerespectarea hotararilor judecatoresti", motiv pentru care "cei are se fac vinovati de savarsirea infractiunii de instigare publica trebuie sa raspunda penal".

De ce se spune ca asistam la o premiera si ca dosarul ICA va fi un "caz scoala"?

In dosarul ICA, instanta a dispus sechestru cu privire la bunurile lui Dan Voiculescu si in momentul de fata asistam la derularea unei proceduri care prevede confiscarea acestor bunuri si trecerea lor in proprietatea statului. Bunurile care privesc aceasta confiscare vizeaza fapte penale deja constatate si prin care statul roman a fost prejudiciat cu 60 de milioane de euro.

Recuperarea acestui prejudiciu vizeaza, prin aceasta confiscare, o procedura speciala care extinde acest cadru si impotriva celor care, cu stiinta sau fara stiinta, au beneficiat de bunuri care au provenit din fapte ilicite, totul cu scopul de a le proteja si ascunde.

Din acesta perspectiva, putem spune ca asistam la un "caz scoala" intrucat practica judiciara nu s-a mai confruntat cu asa ceva pana acum. Acest caz poate constitui inceputul unei noi directii in practica judiciara, cea in care persoanele care comit astfel de ilegalitati sa raspunda in fata legii in acest mod.

Sechestrul pus pe conturi afecteaza salariile angajatilor de la Antena 3?

Intrucat Antena 3 nu a fost parte in acest proces, atat conturile bancare, cat si activitatea acestui post tv nu pot fi afectate. Prin urmare, salariile angajatiilor Antena 3 nu pot fi afectate.

Kovesi: Antena 3 nu a fost confiscata de DNA (Video)

Conform declaratiilor de avere ale lui Dan Voiculescu, Mihai Gadea ii datora acestuia aproape 200.000 de euro, iar ministrul Agriculturii Daniel Constantin circa 300.000 de euro. Persoanele fizice care au datorii la Dan Voiculescu pot fi afectate in vreun fel de sechestrul dispus asupra conturilor lui? Se aplica principiul tertului poprit, prevazut in art.780 din noul Cod de Procedura civila?

Da, in cazul in care o persoana fizica sau juridica datoreaza o anumita suma de bani, intr-o pocedura de executare silita aceasta poate fi executata silit. Putem vorbi de executarea unui tert poprit doar in situatia in care contractul de imprumut are specificat un anumit termen scadent apropiat datei executarii, urmand ca debitorul sa vireze noului creditor, la termenul scadent si in contul indicat de acesta, suma de bani datorata.

Avocatul lui Voiculescu contesta sechestrul pus in dosarul ICA: Confiscarea e departe

Care este, pe scurt, procedura prin care statul va recupera prejudiciul stabilit de instanta in dosarul ICA? Cine este responsabil de finalizarea acestui proces si ce risca persoanele care nu isi indeplinesc obligatiile ce le revin?

Prima etapa a procedurii prin care statul va pune in aplicare decizia pronuntata in dosarul ICA este dusa la indeplinire prin intermediul DNA, care are atributii in sensul de a proceda la identificarea si indisponibilizarea bunurilor in ziua condamnarii si care erau rezultatul unor infractiuni pentru care s-au dispus aceste masuri asiguratorii.

Urmeaza ca statul, prin intermediul Ministerului de Finante, sa procedeze la executarea silita, devenind proprietar al acestor bunuri.

Persoanele responsabile din Ministerul de Finante care in exercitarea atributiilor de serviciu, cu rea credinta, nu vor duce la indeplinire punerea in executare a dispozitiilor cu privire la recuperea prejudiciului se fac vinovate de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu.

DNA va urmari modul cum au fost efectuate aceste executari si va deschide dosare penale sau va sesiza institutii ale statului care au competenta in acest sens.

Protest Antena 3 la Cotroceni: Jurnalisti agresati, "jos Basescu" si amenintari cu noi "plimbari"

In ce fel este afectata activitatea postului Antena 3? Cum comentati campania dusa de acest post dupa arestarea lui Dan Voiculescu, inclusiv in strada? Care credeti ca este scopul urmarit si in ce masura este afectat prestigiul justitiei?

Antena 3 nu a fost confiscata de nici o institutie a statului in lupta anticoruptie. Antena 3 nu a avut si nu are calitate in acest proces si prin urmare nu este afectata in nici un fel.

Statul roman este cel care va dispune daca va prelungi contractul de inchiriere, il va rezilia, va decide evacuarea etc.

Campania de dezinformare dusa de Antena 3 dupa arestarea lui Dan Voiculescu este facuta cu scopul de a induce in eroare opinia publica si de a instiga la violenta si la nerespectarea hotararilor judecatoresti, inducand ideea ca actul de justitie este influentat politic si ca justitia nu este independenta.

Consider ca astfel de actiuni nu trebuiesc tolerate, iar cei care se fac vinovati de savarsirea infractiunii de instigare publica trebuie sa raspunda penal.

Atat justitia, cat si infaptuirea actului de justitie, nu pot fi afectate intrucat in Romania justitia este independenta si singurul principiu care o guverneaza este legea.

Agresorul de la "plimbarea Antenei3", din nou la Politie: Nu am lovit-o pe jurnalista, am impins-o cu piciorul

"Plimbarea" Antena 3: Freedom House si Active Watch cer ancheta pentru apatia Jandarmeriei

Dvs. ati inceput o campanie de educare a elevilor de liceu si propuneti introducerea la nivel national a manualului de educatie juridica. Care credeti ca ar fi principalele efecte ale unei asemenea campanii? Este aceasta initiativa sustinuta si de autoritati?

Daca ar exista educatie juridica in scoli asa cum exista si religie, gradul de infractionalitate, evaziune fiscala si coruptie s-ar diminua.

Preventia este principalul factor care poate contribui efectiv la diminuarea actelor antisociale, iar prin educatia juridica putem constientiza pericolul la care sunt expusi tinerii daca nu au cultura juridica, nu sunt responsabilizati si nu intervin in apararea drepturilor si libertatilor cetatenesti. Nimeni nu te absolva de necunoasterea legii.

De aceea, prin intermediul Asociatiei Viata Fara Violenta a carei presedinte sunt, am initiat proiectul pilot "Viata fara violenta" privind prevenirea si combaterea violentei in scoli, scopul fiind acela de a implementa educatia juridica.

Proiectul pilot a avut ca obiectiv, realizarea de activitati de informare continua, atat a elevilor, a cadrelor didactice cat si a parintilor de a dezvolta noi abilitati si cunostinte despre informarea legislativa in vigoare, informarea asupra pedepselor cat si constentizarea acestora, pentru ca minorii raspund penal de la varsta de 14 ani. Proiectul este sustinut de Inspectoratul Scolar General, Politia Capitalei, Parchetul Judecatoriei S1 si Primaria Capitalei.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 15559 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
60 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Stim doamna avocatmca Antena 3,ca institutie neimplicata juridic,nu

........este supusa confiscarii.
Cladirea insa, este coniscata,ca bun recuperabil al inculpatului si urmeaza sa fie evacuata si vanduta.
Altceva nu intereseaza.

 

Ai cui sunt banii furati de Dan Voiculescu?

Nu de putine ori s-a spus, in presa scrisă sau vorbită, că Dan Voiculescu si-a clădit averea din sutele de milioane de dolari ale lui Ceausescu. Nimeni insă, pană acum, n-a venit concret cu date, cu acte, si justitia inca nu si-a spus cuvantul. Să vedem ce va fi de acum inainte pentru că iată, un jurnalist, este vorba de Stelian Negrea aduce si niste dovezi care, nu stiu cat de corecte, cat de relevante vor fi pentru justitie.
Si tot dumnealui, jurnalistul spune pe pagina sa de fb: "Stiu ca este ironic dar asta e o realitate: Voiculescu Dan si-a cladit imperiul media cu banii dictatorului comunist pe care nomenclatura din esalonul doi l-a impuscat doar ca sa-i ia locul si sutele de milioane de dolari."
Haideti să ne intelegem: la ora la care a fost impuscat ca sa i se ia locul si banii, dictatorul comunist n-avea bani decat de la noi, bani facuti din economiile care ni s-au impus nouă.
Anii '80, un deceniu intreg de chin, lipsuri si umilinta, au fost poate cei mai grei si mai negri din existenta comunismului in Romania. Să ne amintim că toata mancarea pleca afara si romanii se băteau la cozi infernale pentru picioare de porc si tacamuri de pui. De asemenea, să ne amintim cum fortat ni s-a impus economie la apa, caldura, curent si inca multe altele despre care orice traitor al acelor vremuri, indiferent de pregătire, ar putea vorbi ore in sir. Să ne amintim si de alimentele băgate la cotă, de painea la cartelă, de noptile fără lumină, de promoroaca de pe pereti iarna. Iată de unde a strans dictatorul Ceausescu banii că el nu e fost om de afaceri ca să strangă milioane si nici n-a primit mosteniri de pe la unchiu' din cele Americi... Ceausescu a strans banii de la mine, de la tine, de la parintii si bunicii celor care azi ii mananca din palme lui Dan Voiculescu.
Fara economiile la care a fost condamnat tot poporul, acei bani nu ar fi existat niciodată si Dan Voiculescu nu ar fi avut ce sa fure.
Asa că banii insusiti de Voiculescu - si nu cred că e singurul care s-a bucurat de asa plească - nu sunt banii lui Ceausescu, sunt banii nostri, ai romanilor, bani pe care Ceausescu i-a strans pentru că si-a condamnat poporul la frig, foame, mizerie, frică, umilintă, intuneric, si la propriu si la figurat.
Acesta este adevărul, asta as vrea să se stie, să se inteleagă că Voiculescu a furat banii romanilor.

 

Nimeni nu a sustinut vreodata ca antena 3 ar fi confiscata

doar postacii si jenibilii gadea/badea. cum nu au argunente, mint zilnic, la fel ca impostorul premier, c0.ponta;(((

 

Propagandă!

Dacă a spus Mihaela Olaru, sigur așa este !?!

Dna avocata, nu mai minti cu fotografia parintelui

...Arsenie Boca linga tine, ca sa iti creezi un aer de persoana cinstita. Ai sa ai probleme in familie si la serviciu pentru asta. Macar daca votezi cu satana, nu mai tine fotografia parintelui linga tine in timp ce spui minciuni.

Parintele este mai viu decit noi toti si este linga noi si cu cei care inteleg sa aiba o conduita crestineasca cinstita si cu frica de Dumnezeu.

Iar daca spui tu ca nu, e cum spui tu!

Ocen intelighent!

Mihaela Olaru e un specialist si sigur ca o cred pe dumneaei si nu

... pe niste jurnalisti care dezinformeaza si se dau victime fara motiv.

Doamna avocata, esti PENIBILA !!! In proces nu s-a stabilit...

...PREJUDICIUL dupa legile din Romania si din UE.

Asa-zisul prejudiciu a fost pus din BURTA, fara sa fie calculat cit de cit aproape de realitate; nu are nici o baza reala si asta stiu mai ales magistratii din Romania- ca s-a incalcat in mod barbar legea cu buna stiinta.

Asta este fondul problemei: ca sentinta nu are baza legala si confiscarea la fel. Nimeni nu a stabilit prejudiciul real.

 

La activitatea infractionala derulata de Felix,

stabilirea unui prejudiciu real si corect este practic imposibila. Eventual Dumnezeu sa spuna cu exactitate ce si cat a furat Felix, ce si cat a turnat Felix, ce si cat a castigat Felix din statutul sau de securist. Justitia decide in functie de dovezile concrete adunate in Dosar. Dar cu certitudine nu exista procuror, politist, magistrat, care sa poata descoperi si dovedi absolut toate infractiunile comise de Felix in zeci de ani. Felix a fost condamnat doar pentru ceea ce s-a mai putut dovedi din activitatea sa infractionala, nu pentru toata activitatea sa infractionala. Iar prejudiciul, oricum ar fi el calculat in baza dovezilor existente acum la Dosar va fi mai mica decat prejudiciul real, pentru ca, asa cum spuneam, a fost descoperita si dovedita doar o parte din infractiunile lui Felix, nu totalitatea faptelor sale ilegale.

,

si sa daram minciuna antenista. Da, avocata are dreptate, dar probabil este intimidata de mafia lui felix secu.
Nu asa castigi prin instante, nu te lasa intimidata!
Nu citi presa lui voiculescu secu, vezi de probele adunate, nu folosi probe neclare, de la antenisti. Vom mai vorbi, nu pe forum.Cum secu imi ataca contul , ma voi revansa;)

Mai propagandist spalat pe creier!

Chiar mai sus avocata basista spune cla ca sumele imprumutate la altii pot fi poprite....iar prin asimilare si sumele realizate la A3 pot fi poprite! Problema nu este asta insa: vrem si noi sa vedem din ce se compun cele 60 cde miliaoane paguba. Toata ICA nu face oprobabil mai mult de 1 milion.....deci de unde aceasta suma mare si exacta? Sa vina sa ne arate public cel cfare a facut socoteala....cum i-a iesit si ma inchin! Asta-i tot!

Silvia, tu ramai prietena mea

Se intapmla insa niste mizerii, pe care nu le poti observa...
Nu au de a face cu tine, dar zau ca nu-i las ne-taxati. O sa vedem daca secu ma doboara sau eu pe ei, tu stai cuminte, e vorba de alta liga...
So wahr mir Gott helfe=asa sa ma ajute , Dumnezeu

Silvia ! Ramai si prietena mea pe ferum !

Ne mai intepam unul pe altul dar ramanem prieteni.

Spalatoria de creieri=Antena 3

Ia nu mai fura si incurca etichetele dupa cum iti place. Ar trebui sa fii mandru ca esti curat si lins pe creier, e semnul vostru dupa care va recunoasteti imediat. Pe langa privirea nervoasa su acuzatoare imppotriva oricui nu crede in baronii vostri.
Tu te inchini?? Nici macar la figurat nu stii sa te inchini in fata unuia care ti-ar demonstra ca esti in eroare de logica. Pentru ca tu ai logica ta si personala ce vine din rarunchi, restul le consideri manipulari. Si ai schimba imediat argumentele si piesele dupa care iar ai urla si acuza in functie de viscere. Tu ai concluzia deja formata si stampilata in creier. Argumentele ti le iei tu dupa aceea si le tot modifici in functie de cum se anuleaza in timpul demonstratiei.
Aaaa, am uitat de argumentul suprem. Noi suntem multi , meleoane, peste 7 din 19.

Avocata, desigur, este basista. Adica o ghiavolita care nu intelege ca multe meleoane de spalati pe creier stiu mai bine decat ea cum sta treaba.

nu inteleg doamna Olaru

daca In opinia dumneavoastra," dupa arestarea lui Dan Voiculescu, Antena 3 a dus o campanie de dezinformare "cu scopul de a induce in eroare opinia publica si de a instiga la violenta si la nerespectarea hotararilor judecatoresti", motiv pentru care "cei are se fac vinovati de savarsirea infractiunii de instigare publica trebuie sa raspunda penal". ce sau cine va opreste sa-i trimiteti la judecata

 

Te inseli, Silvia. Sunt sute de documente in presa, ca tu nu

citesti, este doar treaba ta.

http://www.ziare.com/dan-voiculescu/bucuresti/dan-voiculescu-a-pus-mana-pe-averea-firmei-crescent-4346022

 

Ernst - nu te oblig sa ma citesti. Te rog sa nu te

... mai tii dupa mine si sa nu ma mai tragi de maneca atunci cand scriu ceva. Nu e prima data cand faci asta. Daca tu esti mai bine informat, scrie tu. Nu te opreste nimeni.
Eu scriu in limitele a ceea ce stiu si ma duce capul. Scurt!

Pai aici este vorba de ICA...

In proces nu s-a pus in discutie banii din conturile Crescent! Se pare ca aici pe forum se abereaza. Se amesteca stampila cu prefectura.
Probabil ca este un caz scoala, deoarece asa-zisul prejudiciu a fost stabilit dupa ureche, de niste experti necompetenti. Practic in stabilirea sumei de despagubire s-a avut in vedere prezicerile oracolului de la Delhi.
Ca sa concluzionam, daca nu se dovedea ca este un prejudiciu nu putea fi condamnat Dan Voiculescu. Logica judecatorilor a fost ca cine este prejudiciat in executare poate face contestatie la executare, dar pana atunci Dan Voiculescu merge la inchisoare.

doamna Olaru este avocat

Nu domnia sa ar trebui sa se sesizeze sau sa sesizeze institutiile de resort ci ONG-uri asiciatii cu profril civic, chiar si Avocatul Poporului, sa nu mai vorbim de CNA - acestea din urma fiind aservite puterii si mediei varanului.
In cazul de fata, doamna Olaru are aceeasi valoare in fata institutiilor statului ca si dumneavoastra ori ca mine : simplu cetatean. Faptul ca domnia sa este specializata in drept penal ii da competenta sa judece lucrurile din si prin perspectiva legii si din acest motiv interviul cu domnia sa capata tot intertesul.
Dar daca e vorba de actiune, de ce nu incercati sasesizati organele in drept dumneavoastra, cetatene Doruletz13 ?

nu inteleg de ce plangeti deja

va e frica?se va inchide Antena 3 si nu mai aveti cum sa faceti "plimbari",il pierdeti pe "sfantu Badea" nu mai are cine sa va indemne la violenta,plangeti ca n-o sa va mai minta nimeni?

ia uite ce mai scandalul!

nu se astepta nimeni la asa sustindere fata de antene, nu? domnilor, v-am spus de o mie de ori, nu aveti simtul realitatii!vi se pare ca antenele au instigat la demonstratii? dar cinstit vorbind, nu v-ati bucurat ca daca il inchid pe Voiculescu, pier antenele? Ei? acum va sta in gat? incercati sa demonstrati ca nu pier?

"doamna avocata" fara clienti, antenista ioana 6i,

nimeni nu a spus ca se inchide latrina a 3. iar nu ai bani de tigari, iar ai crize?
care era subiectul articolului?

Doamna avocata nu este Institutzie, este doar o persoana...

...particulara!
Procuratura este cea care trebuie sa se autosesizese!

In orice caz, trebuie sa existe un reclamant...

Reclamati fratilor...reclamati!

...sa vedem ce-o sa faca base?O sa ne inchida pe toti? Ce sa reclamati? Ca vede olume intreaga ce nedreptati se fac si sa tacem din gura? Am mai tacut pe vremea impuscatului 25 de ani....acum cred ca 10 sint de ajuns...jos tilharul de la cotroceni!

@ Apollo13 1Tu esti talhar nu Basescu..

Nu te vezi din iarba si mai si vorbesti.
Vremea ta a tecut,nu mai circula trenul tau.

Apollo13, prejudiciul pus din BURTA nu va fi ...

...niciodata argumentat de procurorii si judecatorii din acest proces. Nu va fi argumentat pentru ca nu au aurgumente !!!!!

Totul este minciuna !!!

deci antenele mint ca de obicei

imi aduc aminte cand antena a fost amendata pentru minciuna si calomnie, au avut tupeul sa zica ca e treaba audientei sa faca diferenta intre minciuni si realitate, ca e dreptul lor sa minta si calomnieze. se pare ca isi cunsoc bine audienta si ce pot, de aceea nu isi fac probleme ca pot minti linistit.
imi place idea de educatie juridica in scoli - mi s-ar parea mult mai utila decat educatia religioasa.
in loc de recomandari generale " sa nu furi", exemple mai concrete: furt calificat intre 2 si 10 ani

 

educatia aia juridica

implica si dreptul la un proces corect!dna avocat de penal, nu a avut in viata ei un proces judecat 12 ore pe zi,in vacanta, cu termene de la o zi la alta si cu solutia pronuntata in 2 ore pt 12 inculpati! Asta a omis sa spuna! Plus, cate legi si drepturi au fost incalcate! Nu e nevoie de educatie juridica, sa iti dai seama de asta, e nevoie de bun simt!

ha, ha - asta e bancul zilei

procesul care a batut toate recordurile la amanari ridicole a fost prea rapid? candidaturile si demisiile lui voiculescu ca sa schimbe judecatorii si sa amane procesul erau din dorinta lui sa aiba un proces corect? antena clar are audienta ei - logica nu e punctul forte. din fericire, in justitie asta nu conteaza.

Toarasi, trebe sa vedem partea plina a paharului,

adica, ca sunteti si VI si OI, adica VIOI!

In rest, tot raul spre bine, adica, daca treaba asta cu Antenele cofiscate sa pune da istigare la violenta, ca daca sa pune, atuncea ie clar ca ziare.com are tiraju asigurat si atuncea,poate ne pune si pa noi dom Bebe la prema, can cepe sicoala si trebe so termenam !

SA TRAITI !

P.S. Campania de dezinformare dusa de Antena 3 dupa arestarea lui Dan Voiculescu este facuta cu scopul de a induce in eroare opinia publica si de a instiga la violenta si la nerespectarea hotararilor judecatoresti, inducand ideea ca actul de justitie este influentat politic si ca justitia nu este independenta.

Consider ca astfel de actiuni nu trebuiesc tolerate, iar cei care se fac vinovati de savarsirea infractiunii de instigare publica trebuie sa raspunda penal.

postul Antena 3 este un post de milioane

Se pare ca aceasta doamna nu este suficient de bine informata. Postul Antena 3 este confiscat de propaganda piratului Basescu.

De acord cu dna Olaru, are dreptate.

Dar cu jaful flotei romane, cand vor fi pedepsiti vinovatii ?

 
 

L-ati dibuit pe Maxi cu unul din nickurile lui !

,

Wings tata

Calin Marinescu, fostul director al Petromin este inchis pentru vanzarea flotei. Insa marele vinovat, Nicolae Vacaroiu, inca este liber. Alte nedumeriri mai ai?

Socialismul va dispare!!!

maxi...

Suntem aici, suntem Antena
Dacă ai studii și te uiți la noi – plesnește vena.
Dar decat cu școală vă preferăm pe voi
Noi toți de la Antena 3, 1 și 2.

:))) care flota,aia de pe Herastrau ? ca la mare nu avem decat

pneumatice si alea decat vara,in sezon !!!!

Da mai Maxi, nu ii lasa: vorbeste si despre flota pneumatica

a lui Victorel! Ca daca nu ma scoate, cum a promis, vai de doctoratul lui!

Treci pe la fetita mea mai mare, o sa-ti dea plicul ca de obicei. Yours, for ever (at least 10 years),
Dom Profesor Felix.

Corect Doamna Olaru!

Si in special,am in vedere străduinta de a educa elevii
in probleme juridice,ce ii ajută să aibe cu adevărat
o comportare responsabilă.Da,nu e"sănătos" să aplici
corectii fizice,dar elevul trebuie să se poarte după reguli valabile intre oameni.O educatie adăugată la
aceea religioasă ce nu se prea simte,ba din contră!
Cu o astfel de educatie avută in prealabil,poate intelegea Si Gadea,Badea,Ciuvică...cat de grav este
să instigi la nesupunere,pentru ati apăra patronul
infractor!Inteleg că Gadea are si interes picuniar.
Scoala are nevoie de instructie in sensul disciplinelor din trunchiul comun si optional,dar tot atat de mult de educatie comportamentală(mai ales
in arealul larg al democratiei),de educatie juridică
pentru cunoasterea efectelor ispitelor de tot felul.
Altfel,se va mări numărul puscăriilor,al infractiunilor la varste adolescentine si toate in
CÂRCA unei societăti,din ce in ce mai aspre,in care instigările se vor inmulti,dacă nu se aplică legile
corespondente faptelor!

 

Iti dai seama liberale?

Cu 200 de mii "imprumutati"de la Voiculescu, ar fi in stare sa manance d edoua ori mai mult harat decat face in mod normal.
Cred ca daca i-ai da banii astia unuia din postacii de pe-aici, ar posta in acelasi timp de pe 5 computere cu 5 nickuri, 24/7 :))
Nu-i asa bengosilor?

domnu, fara suparare,

daca dumneavoastra v-ati imprumuta de la cineva, si cineva ala ar intra in puscarie, v-ati zbate sa il scoateti de acolo, sa va ceara banii inapoi, sau l-ati lasa sa putrezeasca, sa se prescrie? ca sunt foarte curioasa!

curioasa a 6 i,

un puscarias este un puscarias. sa stea acolo cat are pedeapsa, in capul tau, de fapt capul lui badea, puscariasul trebuie eliberat. tu si statul de drept NU aveti nimic in comun!

Dragii mei varanei, Badea, Gadea si ceilalte

simpatice reptile care misuna la Antenele mele, nu va faceti sange rece (sic); discutati noua chirie cu proprietarul, dr Viorel Victoras Ponta. A spus ca nu va ia pielea... daca sinteti cuminti si nu mai strigati la el.

Si mai veniti in vizita si pe la mine, mi-e dor de limba voastra ... romaneasca. Ma gasiti la Gulagul3, aleea 5, celula 9 (noua-nouta!).
Va pup pe dinti,
Semnat:
Dom' profesor Felix.

PS In curand va trimit ale poze cu mine, selfies, cum spuneti voi :)

 

@Ioanaiiiii!Esti draguta, imi dai si mie 200000euro imprumut?

Promit ca ti-i dau inapoi :))
Ce mare scofala 200000 de euro la oameni de valoarea noastra.

In carte este scris

precum spune Doamna Olaru.

 
 

 

Toarasi, fiti VIGI danu LENTI, vrasmasu iecu ochii pa voi sia

sculta toce scriti voi aicea !

Sa stiti !

p.s. Dosarul ICA reprezinta o premiera in justitia romaneasca pentru ca instanta a dispus confiscarea extinsa a unor bunuri. Insa, conturile bancare, salariile angajatilor de la Antena 3 sau activitatea postului nu sunt afectate, explica Mihaela Olaru, avocat specializat in drept penal.

cum iti place...

Suntem aici, suntem Antena
Loiali și cu coloana mai ceva ca euglena.
Il iubim pe Dan și ce-a agonisit.
Jurăm – toți banii i-a făcut in mod cinstit.
Suntem aici, suntem Antena
Avem mai muți artiști decat reclama la Catena.
Nu Stela Popescu, ci Florina Cercel,
Mircea Diaconu in loc de Arșinel!

http://www.youtube.com/watch?v=rh2dcW4lBUQ

va dati seama:.....

Camelia Badea- ziarist "Conform declaratiilor de avere ale lui Dan Voiculescu, Mihai Gadea ii datora acestuia aproape 200.000 de euro, iar ministrul Agriculturii Daniel Constantin circa 300.000 de euro. Persoanele fizice care au datorii la Dan Voiculescu pot fi afectate in vreun fel de sechestrul dispus asupra conturilor lui? Se aplica principiul tertului poprit, prevazut in art.780 din noul Cod de Procedura civila?"

Avocat penalist Mihaela Oancea: "Da, in cazul in care o persoana fizica sau juridica datoreaza o anumita suma de bani, intr-o pocedura de executare silita aceasta poate fi executata silit. Putem vorbi de executarea unui tert poprit doar in situatia in care contractul de imprumut are specificat un anumit termen scadent apropiat datei executarii, urmand ca debitorul sa vireze noului creditor, la termenul scadent si in contul indicat de acesta, suma de bani datorata."
Duminica, 17 August 2014, ora 17:59
Sursa: Ziare.com
Autor: Camelia Badea
http://www.ziare.com/dan-voiculescu/inchisoare/avocatul-mihaela-olaru-antena-3-nu-a-fost-confiscata-dosarul-ica-un-caz-scoala-interviu-1316887#adaugare-comentariu
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
...daniel si cum il mai cheama, vicepresedinte si vechilul agrichiultiurii mioritice in cel mai bun, cinstit si corect guvern pe care l-a avut vreodata Romania - guvern condus de prim-plagiatorul dottore copy-lot viorel da ponte dupont, sa fie obligat sa inapoieze la nenea stat banul de felix f.u.r.a.t. si de daniel si cum il mai cheama de la felix imprumutat. si ca chestia sa fie si mai vartoasa confiscarea s-o faca "din tot sufletul" chiar organele colegei sale, vistiernica petrescu cu de la Harvard patalamale.
mai mult, daca se va dovedi ca "Persoanele responsabile din Ministerul de Finante care in exercitarea atributiilor de serviciu, cu rea credinta, nu vor duce la indeplinire punerea in executare a dispozitiilor cu privire la recuperea prejudiciului se fac vinovate de savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu." vistiernica ioana si organele sale se vor bucura de cele mai noi prevederi ale pravilei mioritesti cremenale. atunci s-o vad pe vistiernica cum se va ruga din tot sufletul pentru iertare iar dottore procurore se face ca sta supt o umbrela de ploaie fiind ocupat sa vada ce meteo-ul a insemnat si n-are timp de ruga vistiernicei de ascultat.
ma intreb daca careva datornicului daniel si cum il mai cheama ii va sugera prin fatza la trei coceni sa inceapa a se plimba protestand la sechestru si scosul bunurilor sale la mezat deoarece va fi dator vandut la nenea mioritescul stat....

 

mda, dar trebui sa aiba un termen scadent,

pe urma sa obtina titlu impotriva debitorului, ca poprirea e cu totul altceva, decat executarea unui debitor, persoana fizica, noi sa fim sanatosi!Ia puneti dumneavoastra poprire pe veniturile unui datornic al datornicului dumneavoastra, sa vedem daca va ajunge viata!

....

"Ia puneti dumneavoastra poprire pe veniturile unui datornic al datornicului dumneavoastra, sa vedem daca va ajunge viata!"
...mai ales atunci cand datornicii ieste un vice prim menistru si un gade antenistu'.
dar, cine stie, acum ca coana dreptatea legata la ochi cu cantar si sabie la sold a dat-o pe brazda, sunt sanse ca sa fie ca'n povestea aia cu sultanul si magarul: poate...magarul, poate ...sultanul....
in orice caz, de la zero sanse la jumi-juma sanse este un progres uluitor si, de chestia asta, Traian Basescu este principalul autor ca pe vremilii alea a lu' niciolaie, nelu si milu nici vorba de-asa ceva pe la toasha giustitia...

 

@ ioanaiiiiiii 17.08.2014, 22:02

"ia uite ce mai scandalul!

nu se astepta nimeni la asa sustindere fata de antene, nu? domnilor, v-am spus de o mie de ori, nu aveti simtul realitatii!vi se pare ca antenele au instigat la demonstratii? dar cinstit vorbind, nu v-ati bucurat ca daca il inchid pe Voiculescu, pier antenele? Ei? acum va sta in gat? incercati sa demonstrati ca nu pier?"
ioanaiiiiiii 17.08.2014, 22:02
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1. nu mi se pare, este evident faptul ca antena 3, prin angajatii sai, a instigat la demonstratii si a raspandit si raspandeste informatii f.a.ls.e..
2. evident ca organele dezinformatoare sekuresti felixesti nu vor pieri deoarece:
- a) cel mai bun, cinstit si corect guvern pe care l-a avut Romania vreodata - guvernul in fruntea caruia se afla prim-plagiatorul dottore procurore viorel da ponte dupont va cere de la antena 3 o chirie simbolica de 1 leu tramvai.
-b) catindatul viorel da ponte dupont are nevoie de o antena vulvuzea care sa cante numai melodia sa si astfel gadea si vulvuzelistii trambitasi ai lui vor canta dupa cum vine ordinului catindatului da ponte dupont.
-c) vulvuzelistii foarte bine stiu ca daca nu la ordinul noului stapan viorel dupont nu vor canta, adio pentru cuibul lor, si unde ar mai gasi ei asa ceva.

 

Avocatul Mihaela Olaru: Antena 3 nu a fost confiscata.

Pacat.

 

Doamna 6 i ! Justitia poate fixa un termen de plata a datoriei,daca

....a cesta nu este.
Neincadrarea in termenul fixat,duce la sechestrarea bunurilor datornicului de catre DNA.

Nici daca Voiculescu ar declara ca le iarta datoria nu mai poate nimic, a intrat sub pronuntare sentintei.

 
 

 

Prima   1   2   Ultima
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor