Cine spune Dan Voiculescu ca va fi urmatorul premier

Autor: Ana Ilie
Luni, 22 Septembrie 2014, ora 09:29
6276 citiri
Cine spune Dan Voiculescu ca va fi urmatorul premier

Desi este incarcerat pentru 10 ani, Dan Voiculescu vorbeste despre urmatorul premier al Romaniei si despre "ingenuncherea" presedintelui Traian Basescu.

"Regimul Basescu, aflat in agonie, in ultimele luni de mandat, se comporta ca o fiara turbata", scrie Dan Voiculescu pe blog.

Aflat in inchisoare, Voiculescu incepe prin a anunta ca lucrarea sa, "Uniunea Social Liberala - ideea care l-a ingenuncheat pe Basescu Traian", lansata la sfarsitul lunii martie 2014, s-a epuizat si "am considerat ca este un gest normal, de respect pentru public, sa dau curs cererii pentru o suplimentare de tiraj, care va fi difuzat impreuna cu Jurnalul National".

"Reeditarea acestui volum este justificata si de faptul ca, dupa o jumatate de an de la startul lui spre public, ideile pe care le-am prezentat si sustinut sunt pe deplin actuale", scrie Voiculescu.

Ce spune Ponta - l-ar gratia sau nu pe Voiculescu?

In aceasta ordine de idei, o alta persoana care considera ca ideile lui Voiculescu trebuie cunoscute este Calin Popescu Tariceanu, numit de fondatorul Antenelor "viitor premier": "Referindu-se la carte, actualul presedinte al Senatului si probabil viitorul prim-ministru vorbeste despre USL ca o istorie care merita sa fie aflata, mai ales ca acest proiect politic nu si-a indeplinit cu totul misiunea".

Regimul Basescu, o fiara turbata

Voiculescu arata ca "regimul Basescu, aflat in agonie, in ultimele luni de mandat, se comporta ca o fiara turbata. El reuseste sa faca victime, ultimele inscrise pe lista lui de adversari. Faptul ca a reusit sa obtina o condamnare impotriva mea nu inseamna ca m-a si infrant. Dimpotriva, regimul lui este ingenuncheat si infrant in fata istoriei".

"Iar pentru regimul sau politic, eu am avut intotdeauna un mare defect: nu au avut cum sa ma controleze, sa ma sperie sau sa ma intimideze. Poate de aceea s-a si ajuns, in final, la dosarul ICA. Dosar redeschis, printr-o coincidenta, in 2007, anul in care am fost presedintele comisiei care l-a suspendat pentru prima data pe Basescu Traian", incheie Voiculescu.

A.I.

Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
#Dan Voiculescu premier, #Dan Voiculescu inchisoare premier , #inchisoare