Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Antena 3, sustinuta de dupa gratii - Mesajul lui Adrian Nastase

Duminica, 10 August 2014, ora 09:36
9253 citiri
Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Antena 3, sustinuta de dupa gratii - Mesajul lui Adrian Nastase

Fostul premier Adrian Nastase, actualmente incarcerat la Penitenciarul Jilava, a tinut sa transmita, de dupa gratii, un mesaj de sustinere fata de Dan Voiculescu si Antena 3.

"Din 2005, Romania nu a mai facut istorie. S-a ocupat insa de vendete, de razboaie politice interne, epuizandu-se in batalii fara miza. Ziua de vineri mi-a lasat un gust extrem de amar. Am avut sentimentul ca urmeaza 'Amurgul zeilor', in varianta romaneasca si implinirea nefericita a legendei Casandrei.

Nu era vorba doar de 'executia' lui Dan Voiculescu ci, mai ales, de incercaea de a impune 'obligatia la tacere' pentru vocile jurnalistilor de la Antena3. Vreau de aceea, sa va transmit ca, in ceea ce veti decide pentru viitor, va voi fi alaturi - din spatele gratiilor sau din libertate", se arata in mesajul lui Nastase publicat de Antena 3.

Dan Voiculescu, 10 ani de inchisoare: Confiscari pe banda rulanta, de la apartament si bani la sediul Antena3

Fostul premier continua cu un citat din Montesquieu, intrebandu-se totodata, ce se va intampla in viitor, dupa ce a vazut in ultimii 10 ani.

"Pentru naivi, adaug cuvintele lui Montesquieu: 'E mai usor sa gasesti oameni extrem de virtuosi decat oameni extrem de intelepti'. Au trecut zece ani de incercari si dezbinari. Urmatorii zece vor fi oare la fel? Cu prietenie, Adrian Nastase", se incheie mesajul fostului premier.

Adrian Nastase se afla incarcerat la Penitenciarul Jilava, acolo unde este posibil sa ajunga si Dan Voiculescu, dupa perioada de carantina de la Penitenciarul Rahova.

Acesta nu este singurul mesaj de sustinere primit de Antena 3 din partea unui detinut. Sambata, pe pagina de Facebook a lui Mihai Gadea a fost postat un mesaj de la o persoana aflata in arest la domiciliu.

Voiculescu, 10 ani la inchisoare: Sfidarea lui Mihai Gadea

"Sunt in arest domiciliar, tot din cauza procurorilor de la Iasi, care au luat banii dovediti prin acte si au lasat un copil de 5 luni si 2 femei din Republica Moldova fara casa. Nu am cum sa fiu langa voi decat cu gandul, sper sa invingeti acesti nemernici care fac dosare aiurea", a scris cel care semneaza cu userul "John Ionel Apalimaritei".

Se pare ca acesta se afla in arest la domiciliu de cateva luni pentru contrabanda cu tigari. Acesta si alti membri importanti ai doua grupari aduceau cantitati mici de tigari pentru a nu fi prinsi si le distribuiau repede pe piata, dupa cum anunta presa locala, citand procurorii DIICOT.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare - decizie definitiva

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la zece ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Sentinta este definitiva si executorie, iar fondatorul PC se afla in prezent in penitenciarul Rahova. Instanta a pus sechestru pe mai multe bunuri ale lui Voiculescu, printre care sediul GRIVCO, sediul Antenei 3 si o locuinta din Bucuresti.

De asemenea, fondatorul PC si fiicele sale, Camelia si Corina Voiculescu, vor ramane fara 12 milioane de dolari in conturi, bani pe care ii va confisca statul roman in incercarea de a recupera prejudiciul evaluat la 60 de milioane de euro.

Citeste si:
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Secretarul general adjunct al PNL, după ce a „cercetat povestea demisiilor” din filiala Sectorului 3: „Pare să fie o furtună într-un pahar cu apă”
Deputatul liberal Gheorghe Pecingină şi secretar general adjunct al PNL a anunţat sâmbătă, 27 noiembrie, că va prelua patrimoniul organizaţiei PNL Sector 3. El a adăugat că povestea...
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR, acuzații la adresa guvernului după ce furnizorii de energie electrică au anunţat o creştere a preţurilor de la 1 ianuarie 2022 pentru clienţii casnici
AUR acuză că, a doua zi după învestirea Guvernului Ciucă, cel mai mare furnizor de energie electrică pentru clienţii casnici din România, ELECTRICA SA, a anunţat creşterea substanţială,...