Mateut a facut scandal in sala de judecata. Iata cum se simte Dan Voiculescu in inchisoare (Video)

Miercuri, 17 Septembrie 2014, ora 13:08
10788 citiri
Mateut a facut scandal in sala de judecata. Iata cum se simte Dan Voiculescu in inchisoare (Video)
Foto: B1TV

Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Voiculescu, s-a certat, miercuri, cu completul de judecatori de la Inalta Curte care judeca cererea de stramutare a dosarului contestatiei in anulare de la Curtea de Apel Bucuresti la o alta instanta.

Mateut s-a enervat in momentul in care unul dintre judecatorii din completul de trei s-a intrebat de ce avocatul lui Dan Voiculescu sustine ca magistratii de la CAB n-ar fi impartiali si ar avea o problema cu fostul senator PC, informeaza B1 TV.

In acel moment, Mateut a devenit agresiv prin limbaj, iar presedintele completului de judecata i-a atras atentia ca nu va permite ca un judecator sa fie admonestat intr-o sala de judecata. Avocatul lui Dan Voiculescu a fost nevoit sa se calmeze, informeaza sursa citata.

"Nu mi s-a adresat in mod direct, cum era firesc. Eu am solicitat sa mi se adreseze, daca sunt neclaritati", le-a explicat Gheorghita Mateut jurnalistilor, la iesirea din sala de judecata.

Intrebat de jurnalisti ce probe noi a adus pentru a sustine in fata judecatorilor Inaltei Curti nevoia de stramutare a dosarului de la CAB, Gheorghita Mateut a dezvaluit ca printre ele se afla si "numeroase articole de presa".

De ce a primit Voiculescu pedeapsa maxima

De ce a fost condamnat Voiculescu: A spalat bani ca un gangster celebru (motivare)

De asemenea, intrebat cum comenteaza faptul ca in motivarea sentintei din dosarul ICA se arata ca Dan Voiculescu a folosit pentru spalarea de bani metodele unui celebru gangster american din anii '30, Gheorghita Mateut a spus ca se abtine de la orice comentariu. "Dar cred ca nimeni nu poate accepta ca asa ceva poate fi in motivare", a adaugat el.

Avocatul spune ca l-a vizitat pe Dan Voiculescu in inchisoare. "E foarte bine, foarte energic, ca de obicei", a dezvaluit el.

Detinutii "de lux" scriu carti pe banda rulanta: Antonie Solomon a ajuns la al treilea volum

Intrebat daca si clientul sau se apuca de scris carti, pentru a-si reduce pedeapsa, Mateut a raspuns: "Cred ca da, e preocuparea dansului si de dinainte".

Dan Voiculescu a solicitat Inaltei Curti ca cererea sa de anulare a hotararii definitive de condamnare din dosarul ICA sa fie judecata de alta instanta decat Curtea de Apel Bucuresti, sustinand ca instanta care l-a condamnat definitiv la 10 ani de inchisoare cu executare nu este impartiala.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#Mateut scandal sala judecata, #Mateut Voiculescu inchisoare , #inchisoare