Viorel Catarama: Se vorbea ca seful politicii era Dan Voiculescu. Exceptional la combinatii

Duminica, 10 August 2014, ora 21:28
8165 citiri
Viorel Catarama: Se vorbea ca seful politicii era Dan Voiculescu. Exceptional la combinatii

Candidatul independent la prezidentiale Viorel Catarama a declarat, duminica seara, referindu-se la Dan Voiculescu, recent condamnat la 10 ani de inchisoare, ca, la un moment dat, in anumite medii se vorbea ca fondatorul trustului Intact era seful politicii din Romania.

"In anumite medii se vobea ca seful politicii in Romania era Dan Voiculescu", isi aminteste omul de afaceri Viorel Catarama. Acesta a declarat, la Romania TV, ca il cunoaste pe Dan Voiculescu din anii '90, de cand acesta a intrat in politica.

"Eu nu stiu cum a facut bani. Nu am facut afaceri cu el, nu-i cunosc afacerile", a declarat Catarama, mentionand ca, in politica, Dan Voiculescu a reusit doar "prin combinatii, nu direct".

Voiculescu, "exceptional la combinatii politice"

Candidatul independent la fotoliul de la Cotroceni e de parere ca "Voiculescu, din punct de vedere strict politic, nu a fost un om performant. In schimb, exceptional la combinatii politice".

Intrebat daca regreta faptul ca acesta a fost condamnat la inchisoare, Viorel Catarama a replicat: "Imi pare rau pentru orice persoana care este privata de libertate. Trebuie sa avem un sentiment de regret. In rest, ma abtin si cred ca se face o greseala ca se discuta procese si file din procese la TV, fara ca cineva sa aiba toate datele".

Acesta este de parere ca "nu exista niciun mecanism prin care factorul politic sa intervina in decizia justitiei. Justitia are, in acest moment, poate, alte probleme", a declarat fostul penelist.

Protest Antena 3 la Cotroceni: Jurnalisti linsati, "jos Basescu" si amenintari cu noi "plimbari"

In opinia lui Viorel Catarama, "In Romania se duce un razboi impotriva celor cu bani".

Dan Voiculescu a fost codamnat, vineri, la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii frauduloase a Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Sentinta este definitiva si executorie, fondatorul trustului Intact ajungand inca de vineri la Penitenciarul Rahova.

Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare - decizie definitiva

Viorel Catarama, patronul magazinului de mobila Elvila, si-a anuntat candidatura la presedintie la jumatatea lunii iulie, el cerand sprijinul cetatenilor si denuntand partidele politice drept "structuri mafiote extrem de bine organizate si consolidate".

Viorel Catarama vrea sa fie presedinte si promite salariu minim de 500 de euro

Odata cu depunerea candidaturii, acesta a promis un salariu minim de 500 de euro.

Citeste si:
LIVE TEXT Congresul PNL. Liberalii aleg astăzi noul președinte al partidului. Președintele Klaus Iohannis, prezent la eveniment
LIVE TEXT Congresul PNL. Liberalii aleg astăzi noul președinte al partidului. Președintele Klaus Iohannis, prezent la eveniment
Congresul PNL în urma căruia se va alege noul președinte al partidului are loc sâmbătă, 25 septembrie, într-un eveniment organizat la Romexpo, la care participă 5.000 de delegați din...
Deputatul USR PLUS Iulian Bulai, înaintea congresului PNL: ”De voi depinde dacă refacem împreună guvernarea, sau dacă refaceţi USL”
Deputatul USR PLUS Iulian Bulai, înaintea congresului PNL: ”De voi depinde dacă refacem împreună guvernarea, sau dacă refaceţi USL”
Deputatul USR PLUS Iulian Bulai a transmis, vineri seară, 24 septembrie, un apel către membrii PNL înaintea Congresului în care, le spune că, de ei depinde dacă vor reface guvernarea cu USR...
Sursa: Ziare.com