Voiculescu, din inchisoare: Misiunea mea e departe de a se fi incheiat

Duminica, 07 Septembrie 2014, ora 22:07
6530 citiri
Voiculescu, din inchisoare: Misiunea mea e departe de a se fi incheiat
Foto: Realitatea TV

Dan Voiculescu, care ispaseste in prezent o pedeapsa de 10 ani de inchisoare, a afirmat, intr-o postare pe blog, ca "ura lui Basescu" il face "mai puternic, mai demn, mai curajos" si ca "misiunea" sa "e departe de a se fi incheiat".

"In ultima perioada m-am gandit, in mod egoist, la mine. Insa gandindu-ma la mine, fara sa vreau am ajuns sa ma gandesc la voi, la familia mea. Dar aceste ganduri imi apartin si nu este cazul sa le fac publice.

Am noroc de foarte multa iubire - pe care o simt cu toata fiinta mea - din partea familiei. De asemenea, ma simt norocos ca am puterea sa nu fiu afectat de ura vrajmasilor", a scris pe blog Dan Voiculescu.

Voiculescu a scapat de cel mai dur loc de detentie: Unde isi va ispasi pedeapsa

In mesajul adresat familiei, Voiculescu aminteste si de "ticalosi, fiinte fara onoare, invidiosi si razbunatori".

Dan Voiculescu, regim inchis dupa gratii (Video)

"In schimb, dupa ce am stat de vorba cu voi, cei dragi din familia restransa, familia mare si familia foarte mare, am ajuns cu gandul la ticalosi, fiinte fara onoare, invidiosi si razbunatori, scrie el.

Ura lui Basescu ma face mai puternic, mai demn, mai curajos", a continuat Voiculescu.

Mai departe, acesta vorbeste despre "rezultatele muncii" sale: taxele in valoare de "sute de milioane de euro" platite la stat, "zeci de mii de locuri de munca" in companiile fondate, "cel mai puternic grup romanesc de presa", precum si "fundatii cu scop umanitar".

Voiculescu, condamnat Un deceniu dupa gratii, sediile Grivco si Antena 3 - confiscate

In finalul postarii, Voiculescu revine la tema familiei, pe care o considera cea mai mare realizare a sa.

"Evident insa ca cea mai mare realizare ramane Familia, copiii mei minunati, nepotii mei dragi si prietenii mei de suflet (unii dintre ei ca si copiii sau fratii mei).

Simt ca misiunea mea e departe de a se fi incheiat. Am indeajuns de multe resurse interioare pentru a gandi si concretiza lucruri", a incheiat Dan Voiculescu.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dan Voiculescu blog inchisoare, #Dan Voiculescu Traian Basescu , #inchisoare