Cu respect, domnu' Felix! Pardon, domn' profesor! (Opinii)

Vineri, 12 August 2011, ora 08:02
7837 citiri
Cu respect, domnu' Felix! Pardon, domn' profesor! (Opinii)
Foto: Arhiva (RTV)

Va salut, domn profesor! Am tinut cont de sfaturile dumneavoastra si am marsat puternic pe articole de propaganda anti-PDL, care stiu ca va sunt pe plac. Nu am omis nici persoana Elenei Udrea, pe care stiu ca nu prea o aveti la suflet. Ce-as vrea sa mai punctez in mica mea epistola, pe scurt:

Deplang profund soarta care v-a fost harazita. Sa lupti singur impotriva oranduirii nu-i usor, mai ales acum, de cand conu' Dinu s-a dat cu boierii. Cred insa ca nu intamplator vi s-a spus "varanul". Aveti forta si viclenia, tipice unei reptile de asemenea natura, de a rezista in fata inamicului. Totodata, sunt convins ca un luptator ca dumneavoastra, care nu s-a speriat de tentaculele Securitatii, nu se va arata temator in fata unui simplu marinar.

Sa stiti ca n-am uitat nici de tradarea lui Ion Cristoiu si ii urmaresc toate miscarile, pentru a-i aduce greselile in fata publicului. Sa nu aveti niciodata indoieli in privinta fidelitatii mele, pentru ca eu nu uit niciodata mana care m-a hranit. Ma uit la imaginile cu Ion Cristoiu si ma minunez cum de a putut trece in barca portocalie, dupa ce atata timp manca o paine neagra la aceeasi masa cu Badea si Ciutacu.

Am lucrat foarte multe articole de opinie, in care va preamaresc capacitatea profesionala, bunul simt si umanitatea fara margini. In toate am incercat sa aduc in lumina adevarata dumneavoastra fiinta, pe nedrept terfelita in public de Curtea de Apel care v-a declarat, iremediabil, securist. De-abia astept decizia CEDO, care sa va repuna personalitatea pe temelia cuvenita. Ma bucur ca macar Crin Antonescu si-a calcat pe inima si nu v-a harazit soarta Monei Musca.

In articolele mele am incercat mereu sa va aduc recunostinta personala, sa va ridic in slavi, sa va urc pe piedestalul de fildes de unde nu ar trebui sa mai coborati niciodata. Nu prea-mi iese, pentru ca editorii de la Ziare.com sunt foarte exigenti si extrem de atenti, nelasand spre publicare articole care nu cadreaza cu linia publicatiei. A naibii exigenta! De ce HotNews il poate ridica in slavi pe Basescu si eu nu pot sa va aduc recunostinta proprie pe Ziare.com!

Acum, ca sunteti gata sa veniti la Putere, as vrea sa va rog sa nu ma uitati cand poate veti ajunge prim-ministru. Ca doar nu vreti sa cred ca il veti lasa pe Victor Ponta sa conduca singur un guvern, cand are un asemenea profesionist in ale economiei, ca dumneavoastra, langa el? Va multumesc si va transmit anticipat recunostinta mea.

Nota: Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Oameni buni, treziti-va! Am vazut ca ati invadat forumurile si nu puteti concepe ca cineva in aceasta tara sa aiba o parere independenta de Voiculescu. Ciudat, ca nu ma mai puneti in solda lui Patriciu sau a lui Vintu. Sa ne balacarim bine!

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#Voiculescu Felix Patriciu, #Vintu Gadea Badea , #Partidul Conservator