Dan Voiculescu: Lui Basescu ii tremura mana, deci e bolnav psihic

Marti, 30 Iunie 2009, ora 07:53
4601 citiri
Dan Voiculescu: Lui Basescu ii tremura mana, deci e bolnav psihic

Dan Voiculescu, presedintele fondator al Partidului Conservator, si-a exprimat convingerea ca Traian Basescu nu va castiga un nou mandat la Cotroceni, chiar daca actualul presedinte va decide sa candideze.

Mai mult, Voiculescu a opinat ca seful statului este bolnav psihic, concluzia provenind din faptul ca presedintelui "ii tremura mana cand tine paharul".

In cadrul unui interviu acordat Cotidianul Dan Voiculescu afirma: "Faptul ca ii tremura mana cand tine paharul. Ii face asa paharul. Asta e boala psihica, nu vorbesc de bautura neaparat. Nu sunt medic, nu sunt..., dar nu mi se pare normal sa faca mana asa. Iar asta e o chestiune psihica. Doi: chiar daca va candida, pierde."

Insa liderul conservator ii recunoaste presedintelui rolul de mediator, atunci cand este intrebat ce se va intampla daca PSD decide sa iasa de la guvernare. "Probabil ca domnul Traian Basescu va gasi o formula care sa prefigureze alegerile: va incerca o impacare cu liberalii, va conta pe voturile UDMR si va face un guvern mixt pentru a obtine cat mai multe voturi", a spus Dan Voiculescu.

Dezvaluind ca a fost "total impotriva" aliantei PSD-PC+PD-L, Voiculescu afirma ca a "lucrat puternic" la o alianta PSD+PC+PNL, careia i s-a alaturat, dupa alegerile parlamentare, UDMR-ul. Mai mult, singurul lucru reprosat, la ora actuala, Partidului Social Democrat este decizia de a nu iesi de la guvernare.

Atac la Patriciu

Nici omul de afaceri Dinu Patriciu nu a scapat atacurilor liderului conservator, afirmand despre el ca "Patriciu este un adept al capitalismului salbatic, care a urmarit intotdeauna segmentarea societatii pe principiul cine are, are, cine n-are, n-are. Un fel de principiu de jungla. E liberalismul salbatic, clasic, ala de demult, care nu mai functioneaza nicaieri pe glob. Din contra".

Intrebat pe cine vede presedinte al Romaniei din toamna, Dan Voiculescu a raspuns sec: "Daca nu apar surprize, Mircea Geoana". Pentru a ajunge la Cotroceni, Geoana trebuie sa "nu faca greseli mari si sa-si intareasca un pic comunicarea cu armata pe care o conduce". Cat despre viitorul guvern, el va fi, in opinia liderului conservator, unul PSD-PC-PNL-UDMR.

"M-am maturizat tarziu"

Intrebat de jurnalistul de la Cotidianul daca urmeaza sa-si schimbe imaginea, intrand intr-o campanie de rebrenduire, Dan Voiculescu raspunde: "Nu este o rebrenduire. Eu m-am maturizat. Tarziu, dar am reusit sa ma maturizez, am inteles ca lucrurile in viata trebuie luate mai metodic".

"A inceput sa-mi fie simpatic apelativul Felix", a spus Dan Voiculescu (63 de ani), dupa care recunoaste ca intr-o vreme nu-i placea, pentru ca "nu se maturizase".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dan Voiculescu interviu, #Dan Voiculescu Basescu, #Voiculescu Basescu pahar , #Partidul Conservator