Voiculescu, seful adevarat al USL-TV (Opinii)

Duminica, 13 Martie 2011, ora 16:35
5764 citiri
Voiculescu, seful adevarat al USL-TV (Opinii)

Pe 10 martie s-a vazut cine e seful. Cine are painea si cutitul, cine face si desface, cine va desemna candidatii si se va pune in fruntea ostilor la alegeri.

Iluzia s-a spulberat pentru toti naivii. Nu e nici Adrian Nastase, nici Ion Iliescu, nici Dinu Patriciu. E insusi Dan Voiculescu, presedintele de onoare al PC si presedintele de facto al USL. Acum e clar ca intreaga alianta este numai si numai creatia lui.

Dupa o zi de asteptare in care a fost practic somat de politicieni (inclusiv din propriul partid), jurnalisti, societate civila sa aiba o pozitie despre verdictul de colaborator pe care l-a primit Voiculescu, Crin Antonescu a iesit la atac. Nu, nu la Felix.

A luat ghioaga si a inceput sa imparta in stanga si in dreapta punandu-i la pamant pe toti cei care au indraznit macar sa ridice un semn de intrebare referitor la mogulul cel bun de la antene.

L-a luat in brate pe fostul informator si l-a asumat ca pe o ruda de sange, de care nu te poti dezice chiar si cand comite o crima. Dar oare ce sange albastru curge prin venele lui Antonescu din venele lui Felix? De ce il protejeaza pe al sau camarad de parca s-ar sti de o vesnicie?

Cat despre Ponta, cel care se agatase cu coltii de pulpana mogulilor si il ridicase pe Voiculescu la rangul de "cea mai mare vulnerabilitate a USL", nu mai e nimic de zis. Decat ca a luat vulnerabilitatea de jos, a scuturat-o si si-a pus-o la rever, mandrindu-se cu ea.

De ce s-a schimbat Ponta la cateva saptamani dupa ce se incrunta fioros la mogul? A fost de ajuns sa stearga cu el pe jos Gabi Firea intr-o emisiune si sa-i faca "bau!" Ciutacu prin telefon in direct si Ponta a inteles cine e jupanul.

Felix si-a construit o armata invincibila. Un cor de personaje urlatoare pe care le tine intr-o cusca de sticla si le asmute pe unul sau pe altul care iese din rand.

Doua mari partide, PSD si PNL, au luat pozitia de drepti in fata sefului de la Antene, care, desi are acum un verdict definitiv si rusinos de colaborator al Securitatii, are si cea mai temuta arma: cusca de sticla.

Daca esti prieten, poti sa intri linistit in cusca. Daca esti inamic al sefului, mai bine nu intri in cusca pentru ca vei fi ciufulit, batjocorit. Mai bine stai in afara custii. Si nici acolo nu scapi. Pentru ca tot se vor stramba la tine, te vor imita. Un spectacol de zile mari!

Cum sunt multi cu probleme si pe la PSD si pe la PNL, ei prefera sa mearga in cusca lui Voiculescu sa isi faca toaleta, decat sa stea in afara ei si sa nu-i vada nimeni sau, mai rau, sa fie maimutariti in fata publicului.

Citeste si:
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Tensiune extremă în PSD între Ciolacu și Firea. Ce indică sondajele pe care și le-au comandat separat
Se încing spiritele în PSD după ce partidul a comandat un sondaj care o dă pe Gabriela Firea pe prima poziție într-un top al încrederii. În urmă cu câteva săptămâni, într-un alt...
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
De unde va produce România gazul pentru la iarnă. Scenariile în lucru SURSE
Guvernul ia în calcul pentru iarna aceasta mai multe scenarii privind aprovizionarea cu gaze naturale. Conform unor surse politice, oficialii ar putea raționaliza consumul pentru companii, în...