Dan Voiculescu, la DNA: Plangerea impotriva Curtii de Apel Bucuresti, retrasa

Vineri, 01 August 2014, ora 12:28
2984 citiri
Dan Voiculescu, la DNA: Plangerea impotriva Curtii de Apel Bucuresti, retrasa
Foto: B1 Tv

Dan Voiculescu a declarat, vineri, la DNA, unde a fost audiat la cerere, ca a fost retrasa cererea prin care a fost data in judecata Curtea de Apel Bucuresti, precizand in acelasi timp ca nu are emotii pentru ziua de luni.

"Am inteles ca a fost retrasa cererea, nu stiam de ea, n-am dat niciun mandat pentru depunerea ei, si ca atare va fi retrasa. Nu e avocatul meu, n-am stiut de ea, nu sunt de acord cu ea, asa ca problema e inchisa", a declarat fondatorul Intact, vineri.

De asemenea, acesta a fost intrebat daca are emotii cu privire la ziua de luni, 4 august, cand se reia judecarea privatizarii ICA si s-ar putea da un verdict: "Nu am emotii pentru luni".

Voiculescu neaga ca ar fi dat in judecata Curtea de Apel si e convins ca nu va fi condamnat pe 4 august (Video)

Fiind insotit de o femeie, Dan Voiculescu a spus ca "doamna este de la Casa de Ajutor 'Speranta'".

"Pensionarii nostri au mari probleme, si oricine poate ajuta o poate face, pentru ca tine de omenie", a mai afirmat fostul senator PC.

Si joi, Dan Voiculescu a negat ca ar fi dat in judecata conducerea Curtii de Apel Bucuresti, sustinand ca este vorba despre o greseala.

Evenimentul Zilei a scris, miercuri, ca avocatii lui Dan Voiculescu au depus la data de 17 iulie 2014 o solicitare la Contenciosul administrativ si fiscal de la Tribunalul Bucuresti prin care se cere suspendarea actului administrativ prin care s-a stabilit componenta completului de judecata in dosarul ICA, mai exact judecatorii Camelia Bogdan si Mihai Alexandru Mihalcea.

Aparatorii lui Dan Voiculescu au pus la indoiala impartialitatea judecatoarei Camelia Bogdan, care, la termenul din 1 iulie al procesului, a respins pe banda rulanta toate exceptiile invocate de acestia.

Dan Voiculescu a primit deja o condamnare de cinci ani cu executare in acest dosar, in prima instanta, la Tribunalul Bucuresti. Voiculescu a beneficiat insa de 67 de amanari ale termenelor de judecata in ultimii sase ani, de cand a inceput procesul.

Dosarul ICA are ca obiect privatizarea frauduloasa a Institutului de Cercetari in Agricultura, care ar fi fost facuta in interesul lui Dan Voiculescu. Potrivit procurorilor, prejudiciul produs statului in urma acestei privatizari se ridica la peste 60 de milioane de euro.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#Dan Voiculescu proces ICA, #Voiculescu cerere Curtea de Apel, #Voiculescu control judiciar , #proces
Comentarii