Dan Voiculescu, audiat in dosarul Loteria II (Video)

Miercuri, 08 Mai 2013, ora 10:01

   

Dan Voiculescu, audiat in dosarul Loteria II (Video)
Fondatorul PC, Dan Voiculescu, a fost citat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, la cel de-al 44-lea termen de judecata in dosarul Loteria II, anunta Realitatea TV.

Potrivit Digi 24, instanta a decis emiterea unui mandat de aducere. Dan Voiculescu are calitatea de martor in acest dosar.

Fiica lui Voiculescu, Camelia, si George Copos sunt acuzati de spalare de bani. La data de 29 decembrie 2008, procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au trimis in judecata pe cei doi, alaturi de fostul ministru al Comunicatiilor Sorin Pantis, fiind acuzati de manipulare a pietei de capital, dupa ce o societate a lui Copos a creat un prejudiciu de 600.000 de dolari Fondului Proprietatii de Stat (FPS).

Camelia Voiculescu, fiica cea mica a lui Dan Voiculescu, este acuzata, potrivit procurorilor, de folosirea unor informatii privilegiate pentru dobandirea pe cont propriu sau pe contul unei terte persoane, direct ori indirect, de instrumente financiare la care aceste informatii se refera si, respectiv, efectuarea, impreuna cu alte persoane, in mod concertat, de operatiuni de manipulare a pietei.
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1866 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Comentarii
NEUTRONU
rank 5
cu asemenea judecachiori va fi audiat si la ...
10 ani dupa deces!!!!?
ploiesti
rank 4
Mafioto-securistul
..asta mai defileaza mult in libertae
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor