Dan Voiculescu, denuntat de Nelu Iordache la DNA pentru santaj (Video)

Vineri, 23 August 2013, ora 13:30
10898 citiri
Dan Voiculescu, denuntat de Nelu Iordache la DNA pentru santaj (Video)
Foto: Botosani necenzurat

Dan Voiculescu a fost denuntat, joi, la Directia Nationala Anticoruptie pentru santaj.

Denuntatorul este omul de afaceru Nelu Iordache, aflat in arest preventiv din decembrie, transmite Digi 24.

Numele omului de afaceri Nelu Iordache apare si in dosarul deschis de DNA pe numele fostului ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi, caruia i-ar fi oferit mita pentru a impiedica rezilierea unui contract.

Dosarul este abia la inceput, aflandu-se in faza efectuarii actelor premergatoare inceperii urmaririi penale, ceea ce inseamna ca nicio persoana nu a fost pusa inca sub urmarire de procurorii anticoruptie.

Dan Voiculescu ar urma sa fie audiat la Directia Nationala Anticoruptie, unde va fi citat in prealabil in calitate de martor.

Saptamana viitoare, patronul trustului Intact se va prezenta in fata procurorilor pentru acuzatiile de coruptie care i se aduc in dosarul ICA, dupa ce ar fi cumparat la un pret subevaluat Institutul pentru Cercetari Alimentare.

Dan Voiculescu, invinuit in dosarul Alexandrescu - vezi acuzatiile

Totodata, Dan Voiculescu a fost audiat de procurorii anticoruptie si in dosarul in care directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. La finalul audierilor, Dan Voiculescu a iesit din sediul DNA cu calitatea de invinuit.

Procurorii precizau ca lui Dan Voiculescu "i-a fost adus la cunostinta, atat de catre inculpat cat si de catre fiica sa Voiculescu Camelia, fiecare demers care era realizat in scopul de a se incheia contractul mai sus mentionat".

"De asemenea, Voiculescu Dan i-a precizat lui Alexandrescu George Sorin ca materialele compromitatoare ar trebui sa fie difuzate si pe alte cai mediatice decat posturile de televiziune si i-a indicat sa manifeste precautie cu ocazia intalnirilor si discutiilor cu partea vatamata", au subliniat procurorii anticoruptie.

Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Politicienii români care au fost țintiți de hackeri sprijiniți de Rusia. „Agresiunile se desfășoară împotriva demnitarilor vocali”
Războiul hibrid dus de Rusia afectează și politicienii români. Mai multe grupuri de hackeri sprijiniți de Rusia, China și Iran au avut ca țintă în ultimii ani politicieni și oficiali...
#Dan Voiculescu denuntat santaj DNA, #Dan Voiculescu denuntat Nelu Iordache, #Dan Voiculescu santaj Nelu Iordache , #proces