Voiculescu, dupa 9 ore la tribunal: Nu sunt nici macar indicii ca as fi fost implicat (Video)

Joi, 29 August 2013, ora 20:56
1598 citiri
Voiculescu, dupa 9 ore la tribunal: Nu sunt nici macar indicii ca as fi fost implicat (Video)
Foto: Evenimentul Zilei

Dan Voiculescu a afirmat, joi seara, la iesirea din Tribunalul Bucuresti, ca nu exista probe in dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), in care este acuzat de spalare de bani.

"A durat noua ore si, in dosarul despre care vorbim, a ramas o problema neclara, nu sunt probe, nici marturii, nici declaratii, nu sunt nici macar indicii ca as fi fost implicat in aceasta privatizare", a declarat Dan Voiculescu.

Procesul lui Voiculescu s-a incheiat: Sentinta, data abia pe 12 septembrie

Judecatorii Tribunalului Bucuresti au anuntat, joi, ca raman in pronuntare in cazul lui Dan Voiculescu, acesta fiind acuzat de spalare de bani in procesul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA). Instanta a afirmat ca verdictul va fi anuntat pe 12 septembrie. Decizia nu va fi definitiva, ci va putea fi atacata cu apel.

Procurorii au cerut inchisoare cu executare pentru toti acuzatii din dosar. Inainte de a intra in sala de judecata, pentru a asista la ultimul termen al procesului privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare, Voiculescu a declarat ca "organele doamnei Udrea si ale lui Basescu au dat deja verdictul".

Dosarul in care fondatorul Partidului Conservator este acuzat ca a cumparat 3,6 hectare de teren si un hectar de constructii in Baneasa la un pret de 75 de ori mai mic decat cel real a fost trimis in judecata in 2008.

D.T.

#Dan Voiculescu proces, #Dan Voiculescu proces ICA, #Dan Voiculescu spalare bani ICA , #proces