Voiculescu: Nu mai plec din tara. Basescu poate sa spuna ca am in buzunar heroina

Marti, 08 Iulie 2014, ora 10:43
3561 citiri
Voiculescu: Nu mai plec din tara. Basescu poate sa spuna ca am in buzunar heroina

Dan Voiculescu s-a prezentat, marti, la Tribunalul Bucuresti care va decide daca admite contestatia depusa de avocatul sau cu privire la masura controlului judiciar dispusa in dosarul in care este acuzat ca a santajat trei oameni de afaceri, valabila pana pe 10 iulie.

El le-a spus jurnalistilor care il asteptau la intrare ca din 2004 nu mai este implicat "in niciun fel de relatii comerciale". "Toate contractele alea nu au nicio legatura cu mine", a declarat el, inca o data, referindu-se inclusiv la acuzatiile care i se aduc in dosarul ICA, aflat la final.

Nou termen pentru Dan Voiculescu, dupa 12 ore de audieri. Ponta: O incercare de a estompa cazul Mircea Basescu

Dan Voiculescu a precizat ca nu stia ca fiica unui director din Grivco este casatorita cu Nelu Iordache si a subliniat inca o data ca nu se mai ocupa de contracte, prin urmare nu stie nimic despre acuzatiile ce i se aduc.

Dan Voiculescu a negat ca il cunoaste pe Mugur Craciun, director la Grivco si socrul lui Nelu Iordache.

"Nu stiu cine este Mugur Craciun, nu am relatii cu Mugur Craciun", a declarat el.

Intrebat cum se face ca nu mai este preocupat de firma Grivco, despre care a declarat ca este "copilul lui de suflet", Dan Voiculescu a raspuns: "Eu am fondat-o acum 20 si multi ani. Daca Mugur Craciun lucreaza la mine, chiar ca nu ma intereseaza. Ma intereseaza ca acest 'copil' al meu sa fie sanatos, sa cresca bine, sa fie o familie".

Pe de alta parte, Dan Voiculescu a refuzat sa dezvaluie care sunt ONG-urile care se pregatesc sa o dea in judecata pe Monica Macovei, spunand doar ca nu are dreptul sa vorbeasca in numele lor.

"Nu vi le spun ca nu vreau. Am dreptul sa nu vreau? Asta e!", le-a replicat el jurnalistilor care insistau.

Voiculescu, iar la politie. De ce facut-o comunista pe Macovei: Si ce, n-a fost? Suntem amandoi!

Dan Voiculescu a fost intrebat daca pleaca din tara in cazul in care se ridica masura controlului judiciar.

"Nu mai plec, raman, pentru ca e o ofensiva si vacanta trebuie facuta cand esti linistit, nu tracasat. Probabil domnul Basescu o sa mai gaseasca niste lucruri (...) daca umbla cu astfel de minciuni si de fortari care nu au legatura cu realitatea", a declarat Dan Voiculescu.

Intrebat la ce se refera, acesta a preferat sa dea un exemplu: "Si acum poate sa spuna ca am in buzunar heroina", intrand apoi in cladirea Tribunalului Bucuresti.

Citeste si:
Alexandru Rafila anunță când se va introduce certificatul verde. Cât de aproape este vaccinarea obligatorie
Alexandru Rafila anunță când se va introduce certificatul verde. Cât de aproape este vaccinarea obligatorie
Certifictul verde va fi introdus temporar, după o perioadă de trei săptămâni de creștere consecutivă a numărului de cazuri, a anunțat miercuri, 8 decembrie, ministrul Sănătății,...
Primăriile care nu au contract de salubrizare pe colectare selectivă a deșeurilor vor fi amendate. Ministrul Mediului amenință și cu plângeri penale
Primăriile care nu au contract de salubrizare pe colectare selectivă a deșeurilor vor fi amendate. Ministrul Mediului amenință și cu plângeri penale
Aproximativ 700 de localităţi din țară nu au contract pentru colectarea selectivă a deşeurilor, a anunțat miercuri, 8 decembrie, ministrul Mediului, Tanczos Barna. Acesta a amintit că...