Voiculescu, scandal la politie: "Ia zi, ma, Basescu te-a trimis?" (Video)

Miercuri, 09 Iulie 2014, ora 11:08
12919 citiri
Voiculescu, scandal la politie: "Ia zi, ma, Basescu te-a trimis?" (Video)
Foto: Digi24

Fondatorul trustului Intact, Dan Voiculescu, s-a prezentat miercuri, pentru a sasea zi consecutiv, la sediul Inspectoratului de Politie Ilfov. Acesta a fost intampinat de un barbat, care i-a aruncat mai multe bancnote si i-a transmis ca Justitia se va pronunta in defavoarea sa.

Protestatarul, care l-a asteptat pe Voiculescu la sediul IPJ Ilfov, a inceput sa-l apostrofeze pe fondatorul PC in momentul in care acesta a iesit din masina si s-a indreptat spre masa de jurnalisti.

Barbatul i-a aruncat cateva bancnote, spunand ca banii "reprezinta TVA la paine". "Sunteti un mincinos, ar trebui sa fiti judecat pentru subminarea economiei nationale", i-a transmis protestatarul lui Dan Voiculescu.

Voiculescu, iar la politie. De ce facut-o comunista pe Macovei: Si ce, n-a fost? Suntem amandoi!

In replica, fostul senator le-a spus jurnalistilor ca manifestantul este "trimis de Basescu".

Dupa doar cateva minute, Dan Voiculescu a iesit din sediul IPJ. "Este reprezentatul aparatului represiv din Romania, condus de Traian Basescu. Omul a venit cu aparat de fotografiat, sa semene cu voi (jurnalistii - n. red.). Astepta momentul sa vin eu, sa inceapa sa urle, omul si-a facut datoria, probabil va fi si platit pentru asta", a declarat Voiculescu.

Ajuns fata in fata cu manifestantul, fondatorul Intact a avut si un scurt schimb de replici cu barbatul. "Ia zi, ma, Basescu te-a trimis? Ia zi, ma!", a intrebat Voiculescu. Replica a venit imediat, protestatarul calificandu-l drept "mincinos" si "infractor".

Voiculescu: Nu mai plec din tara. Basescu poate sa spuna ca am in buzunar heroina

Dan Voiculescu a fost pus joi seara sub control judiciar, fiind urmarit penal pentru santaj. El este acuzat de DNA ca a santajat mai multi oameni de afaceri care au fost obligati sa dea bani trustului Intact, pentru a nu deveni tinta atacurilor mediatice din partea televiziunilor.

Voiculescu, din nou la politie: Par dur, ermetic, dar sunt foarte sensibil (Video)

Avocatii au contestat masura controlului judiciar, iar contestatia va fi judecata joi, pe 10 iulie.

Eveniment Quarterly Report

George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion își explică ieșirea violentă. „Propagandă rezist. L-am atins pe mână, a început să zbiere că îl agresez”
George Simion a reacționat luni, 2 octombrie, după ieșirea violentă, în care pare că îl bruschează pe un tânăr care îl filma la festivalul „Micul de Aur”. Liderul AUR spune că...
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, după ce a fost prinsă circulând cu viteză: ”Am greșit, dar mă bucur că Poliția Română este la datorie”
Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost sancționată de polițiști după ce a fost prinsă circulând cu viteză pe un bulevard din Capitală, mai exact cu 27 de kilometri la oră peste...
#Voiculescu politie bani, #protestatar Voiculescu IPJ , #santaj