Contracandidatul lui Voiculescu, un tanar cu dizabilitati

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 12:36
4131 citiri
Contracandidatul lui Voiculescu, un tanar cu dizabilitati
Foto: madalinmancila.ro

Presedintele fondator al PC, omul de afaceri Dan Voiculescu, se va lupta in campania electorala cu un tanar aflat in caruciorul cu rotile. Iulian Craciun are o fetita de doi ani si conduce o mica afacere.

Iulian Craciun este candidatul ARD in colegiul 8 din sectorul 4 al Capitalei. Acelasi colegiu in care va candida si Dan Voiculescu. Lupta pare inegala, insa Iulian Craciun este optimist.

""El are mii de angajati, eu am mii de prieteni. El are foarte multi bani, eu - foarte putini. El are foarte multi oameni care il urasc, eu n-am asa ceva. El are acces la 40% din media romaneasca, insemnand online si televiziuni, de cealalta parte, eu am acces la resursele prietenilor", a declarat Craciun pentru EVZ.

Iulian Craciun a dovedit, pana acum, ca nimic nu este imposibil cat timp "exista determinare". Si-a intemeiat o familie, are o fetita de doi ani, conduce o mica afacere in IT, prin urmare plateste taxe si impozite, nu asteapta "pomana" de la stat. A infiintat si un ONG, Start Evo, prin care ofera speranta si motivatie oamenilor cu probleme.

"Pentru o persoana cu dizabilitati fundamentala e atitudinea. Daca iti propui sa ai atitudine de invingator si sa depasesti orice obstacol, daca primesti ajutor si din afara, doar cerul e limita ta", a spus Craciun.

Iulian Craciun il cunoaste pe Dan Voiculescu numai din presa. El nu are bani pentru consultanti electorali, se va baza pe sprijinul prietenilor si al voluntarilor.

"Costurile campaniei mele electorale sper sa fie undeva la cele cateva pizza cu care ii voi cinsti pe prieteni si voluntari in urma activitatii lor. Unii s-au oferit sa ma ajute cu site-ul, altii cu printul, altii cu conceperea mesajelor. Deci, bani efectivi nu vor fi bagati", a detaliat candidatul ARD.

Accidentat de Genica Boerica

Anul trecut, Iulian Craciun a fost lovit, pe trecerea de pietoni, de catre un Porsche condus de afaceristul Genica Boerica. Iulian a fost lovit grav la cap. Accidentul a avut loc in Dorobanti.

"De-a lungul vietii mele am luptat cu foarte multe greutati. Am suferit o interventie foarte grea, in urma careia am intrat de doua ori in coma. Apoi, am fost operat pe coloana, din cauza unui accident nefericit. Cand m-am trezit nu puteam nici macar sa stau in fund sau sa-mi tin gatul. Am trecut si peste astea.Prin urmare, mai conta pentru mine un accident de circulatie?", a povestit Craciun.

Iulian Craciun are 34 de ani. El sufera de "Atrofie Spinala Musculara Tip 3". "Care e diferenta intre Chuck Norris si mine? Chuck Norris nu ar candida niciodata pentru Senat in Bucuresti", este sloganul pe care contracandidatul lui Voiculescu l-a afisat pe Facebook.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#contracandidat Dan Voiculescu, #Dan Voiculescu Iulian Craciun, #Iulian Craciun senat ARD , #senator