Voiculescu: Marti depun juramantul - vezi ce proiecte va sustine

Marti, 22 Ianuarie 2013, ora 14:33
1844 citiri
Voiculescu: Marti depun juramantul - vezi ce proiecte va sustine
Foto: Arhiva

Dan Voiculescu sustine ca marti va depune juramantul in plenul Senatului si odata cu preluarea mandatului vrea sa-i salute pe Macovei, Basescu "si intreaga echipa de propagandisti".

"Astazi Camera Deputatilor si Senatul se reunesc in sedinte extraordinare dedicate adoptarii Regulamentului parlamentarilor, bugetului fiecarei Camere si altor probleme organizatorice. Cu acest prilej, voi depune juramantul in plenul Senatului - o procedura normala, amanata de un examen medical si transformata artificial in miza politica de propaganda arondata domnului Basescu", scrie Dan Voiculescu pe blogul personal.

"La preluarea mandatului, mi-am fixat si trei prioritati legislative pentru prima sesiune a noului Parlament: TVA redus la alimentele de baza (o masura pe care am sustinut-o constant si care va deveni, in scurt timp, realitate, incepand cu diminuarea la 9% a TVA pentru paine), dublarea pedepselor pentru evaziunea fiscala - din reducerea evaziunii putem atrage la bugetul public pana la 5 miliarde de euro anual si instituirea unui regim sanctionator sever pentru infractiunile cu grad ridicat de pericol social (pedeapsa cu inchisoarea pe viata pentru criminali, pedofili si violatori)", adauga presedintele fondator al PC.

Voiculescu considera ca aceste masuri "sunt esentiale pentru Romania si le va sustine pana vor deveni realitate", cerandu-le astfel sustinatorilor sai sa vina cu idei pentru initiative economice "ce ar mai trebui incluse pe agenda noului Parlament pentru a imbunatati concret calitatea vietii in Romania".

Totodata, Voiculescu sustine intr-o precizare suplimentara ca in ziua in care isi preia functia de senator, vrea sa-i salute si pe Monica Macovei si Traian Basescu, dar "si intreaga lor echipa de propagandasti" care "au inventat conspiratii" despre amanarea depunerii juramantului.

"N.B. In ziua in care imi preiau mandatul de senator, vreau sa salut si pe Monica, Traian si intreaga lor echipa de propagandisti care, in ultima luna, au inventat 'conspiratii', demonstrand ca sufera, nu de drum lung, ci de grija obsesiva a mandatului meu", conchide senatorul PC.

D.R.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Voiculescu juramant senator, #Senat Voiculescu jurmanat Basescu , #senator