ANAF il executa pe Dan Voiculescu - scoate la licitatie un imobil din grupul Grivco, sub pretul de evaluare

Joi, 18 Octombrie 2018, ora 10:54
6741 citiri
ANAF il executa pe Dan Voiculescu - scoate la licitatie un imobil din grupul Grivco, sub pretul de evaluare
Foto: Site oficial Dan Voiculescu

ANAF scoate la licitatie un activ imobiliar al familiei lui Dan Voiculescu, in vederea acoperirii prejudiciului din dosarul ICA.

Acesta consta in 3 hectare, plus cladiri cu destinatie de birouri, laboratoare, depozite, magazii, garaj si ateliere si este situat in strada Garlei nr. 1D din Sectorul 1 al Capitalei, informeaza Profit.ro.

Pretul de pornire al licitatiei este 64,07 milioane lei fara TVA, pasul de licitare va fi de 5% din acesta. Iar garantia de participare este de 10% din pretul de pornire. Imobilul a fost evaluat la valoarea de 76,25 milioane lei, conform Agentiei Nationale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

Pe 22 octombrie, intre orele 10:00 si 15:00, Fiscul organizeaza o vizionare a activului.

La adresa respectiva, in trecut au avut sediu mai multe firme din grupul Grivco, printre care si Grivco Agro, transformata ulterior in Agro Seed Muntenia.

Imobilul a fost confiscat de la Dan Voiculescu in vederea acoperirii prejudiciului de peste 60 milioane euro stabilit de procurori si confirmat de instanta in dosarul ICA, in care acesta a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Citeste si Cat a recuperat statul din prejudiciul provocat de Voiculescu. Raspunsul oficial de la ANAF

#ANAF licitatie imobil Voiculescu, #FISC licitatie imobil Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu