Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 si Voiculescu: Omul asta te cucereste!

Joi, 01 August 2013, ora 15:14
6459 citiri
Cristiana Anghel face protest pentru Antena3 si Voiculescu: Omul asta te cucereste!

Cristiana Anghel, senator PC, cunoscuta mai ales pentru perioada in care a facut greva foamei, a declarat ca va recurge la o forma de protest parlamentar, in sprijinul postului TV Antena 3 si al fondatorului sau, Dan Voiculescu, implicati intr-un dosar de santaj la adresa RDS-RCS.

"Cred ca nu numai eu, multi vor face lucrul acesta, pentru ca ceea ce se intampla este inadmisibil.

Voi face ce este legal si parlamentar - poti sa faci interpelare, poti sa vezi care e motivul, poti sa ceri sa se ia masuri. Asa ceva nu se poate!

Nu e vorba doar de Antena 3, desi trebuie sa recunosc ca eu ii iubesc pe oamenii de acolo. Despre mine au fost spuse verzi si uscate, dar n-am ajuns sa cer inchiderea vreunui post. Ziaristul trebuie sa aiba libertatea, nu sa spui 'hai sa-l terminam'", a declarat Anghel, pentru Ziare.com.

Intrebata daca nu exista, totusi, posibilitatea ca Voiculescu sa fie vinovat si sa fi coordonat santajul, asa cum se arata in urmarirea penala, fosta invatatoare a raspuns:

"Nu, niciodata nu mi-am pus problema, decat daca e aranjat pe fata. Nu stiu daca ati vorbit vreodata cu domnul Voiculescu. Daca faceti lucrul acesta o data si nu aveti ceva in gand, omul asta va cucereste, are o chestie!"

Anghel sustine ca i-ar parea rau ca Dan Voiculescu sa pateasca ceva, desi spune ca nu va recurge la protestul care a facut-o celebra, adica greva foamei.

"Mi-ar parea rau, enorm!(...) Cine-l cunoaste cu adevarat pe domnul Voiculescu nu poate sa-i doreasca raul.

(...) Nu voi face greva foamei sau chestiuni de genul acesta, desi uneori n-ar strica, sa atragi atentia", a mai comentat senatorul PC.

Voiculescu, urmarit penal

Dan Voiculescu a fost audiat luni de procurorii anticoruptie la sediul DNA in dosarul in care directorul general Antena Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat pentru santaj. La finalul audierilor, Dan Voiculescu a iesit din sediul DNA cu calitatea de invinuit.

Dan Voiculescu, invinuit in dosarul Alexandrescu

"Mi s-a adus la cunostinta ca as fi complice. Eu nu am nicio treaba cu dosarul asta de niciun fel, ca atare lucrurile sunt putin complicate. Parerea mea e urmatoarea: e o incercare de intimidare a presei, o incercare care demult este dorita", a continuat Dan Voiculescu, negand ca ar fi vorba despre vreun santaj in acest caz.

"E un confict comercial intre Antena Group si RCS, care dureaza de 6 ani, care nu are nicio legatura cu penalul. E un conflict comercial, e adevarat ca pe multi bani", a mai declarat Voiculescu.

#Cristiana Anghel protest Antena 3, #Cristiana Anghel Dan Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu