Dan Voiculescu a dat-o in judecata pe jurnalista Sorina Matei

Vineri, 26 Iulie 2013, ora 20:20
6723 citiri
Dan Voiculescu a dat-o in judecata pe jurnalista Sorina Matei
Foto: Romania Tv

Fondatorul Partidului Conservator, Dan Voiculescu, si fundatia sa au dat-o in judecata pe jurnalista Romania Tv Sorina Matei, precum si postul de televiziune la care lucreaza, potrivit unui anunt facut de aceasta.

"N-am primit nicio citatie, nu stiu despre ce este vorba mai exact, insa am descoperit, pe portalul instantelor, ca pe 11 iulie 2013, Dan Voiculescu, in nume personal, printr-o casa de avocatura, m-a dat in judecata si pe mine si pe postul la care lucrez", a scris Sorina Matei pe blogul sau.

Jurnalista reda si textul din care a aflat ca este actionata in instanta: "actiune in raspundere delictuala" iar actiunea este depusa la Sectia a IV-a Civila, la Tribunalul Bucuresti, potrivit Sorinei Matei.

Scandal intern la Romania TV: Ciutacu o da in judecata pe Sorina Matei

Aceasta noteaza si o a doua actiune in instanta, depusa pe 18 iulie, tot la Tribunalul Bucuresti, la sectia a V-a Civila din partea Fundatiei "Dan Voiculescu" pentru Dezvoltarea Romaniei, tot "actiune in raspundere delictuala".

"Fundatia 'Dan Voiculescu' pentru Dezvoltarea Romaniei este actionar al Antenei 3", incheie jurnalista Romania Tv.

Evenimentul Zilei arata ca Fundatia "Dan Voiculescu" a acuzat ca imaginea si reputatia sa au fost "grav prejudiciate", prin "acuzatii false si tendentioase", in cadrul emisiunii moderate de Sorina Matei la Romania Tv, "Romania in 60 de minute", care a fost difuzata in zilele de 4 si 19 iulie.

F.N.

#Sorina Matei data judecata, #Dan Voiculescu judecata Sorina Matei , #stiri Dan Voiculescu
Comentarii