Dan Voiculescu isi reneaga angajatii: Tolontan nu mai exista pentru mine

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 19:43
10013 citiri
Dan Voiculescu isi reneaga angajatii: Tolontan nu mai exista pentru mine
Foto: 1235.ro

Tatal patroanei trustului Intact, Dan Voiculescu, a declarat vineri ca este suparat pe jurnalistul Catalin Tolontan, de la Gazeta Sporturilor, pentru ca i-a publicat fotografia alaturi de cea a doamnei Monica Iacob Ridzi.

Intr-un interviu acordat lui Tiberiu Lovin, pe blogul acestuia, Voiculescu spune ca a fost extrem de deranjat cand a vazut poza sa publicata alaturi de cea a doamnei Ridzi.

"Sunt suparat pe el. Pentru mine Catalin Tolontan nu mai exista", a declarat Voiculescu.

Este vorba despre ancheta in care Catalin Tolontan a dezvaluit, in Gazeta Sporturilor, ca banii delapidati de Monica Iacob Ridzi de la Ministerul Tineretului au ajuns, printr-o firma apropiata familiei Voiculescu, in campania electorala a Elenei Basescu.

"Eu nu o stiu pe aceasta doamna Ridzi. Nici nu cred c-am vazut-o. In momentul in care in ziarul meu publici o fotografie cu mine langa alti oameni considerati escroci, cred ca e indicat sa ma suni macar. Trebuia sa ma intrebe daca eu am vreo legatura cu afacerea asta. Si n-am", adauga Voiculescu, spunand ca nu i-a cerut si demisia jurnalistului, ci a ramas doar suparat pe el.

Catalin Tolontan noteaza pe blogul sau ca stia de supararea mogulului, insa n-a facut public nimic.

"Tiberiu Lovin l-a intervievat pe Dan Voiculescu pentru blogul sau. Jurnalistul consemneaza ca patronul Intact a fost calm, stiam asta, enervindu-se doar la auzul numelui meu. Stiam si asta, in plin caz Ridzi, dar n-am facut-o publica. A facut-o Voiculescu", scrie Tolontan pe blog.

Potrivit lui Catalin Tolontan, reactia lui Dan Voiculescu este "net civilizata", si adauga ca nu ii va raspunde acestuia, la fel cum nu i-a raspuns nici lui Traian Basescu la momentul desfasurarii anchetei in cazul Ridzi.

"Ar fi incorect sa ma irite ce spune Dan Voiculescu despre actiunile mele, atata vreme cat si eu i-am criticat gesturile sau declaratiile ori de cate ori am crezut", sustine Tolontan.

#Dan Voiculescu, #Voiculescu Tolontan, #Tolontan exista Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu