Dan Voiculescu isi reneaga angajatii: Tolontan nu mai exista pentru mine

Sambata, 24 Octombrie 2009, ora 19:43
10183 citiri
Dan Voiculescu isi reneaga angajatii: Tolontan nu mai exista pentru mine
Foto: 1235.ro

Tatal patroanei trustului Intact, Dan Voiculescu, a declarat vineri ca este suparat pe jurnalistul Catalin Tolontan, de la Gazeta Sporturilor, pentru ca i-a publicat fotografia alaturi de cea a doamnei Monica Iacob Ridzi.

Intr-un interviu acordat lui Tiberiu Lovin, pe blogul acestuia, Voiculescu spune ca a fost extrem de deranjat cand a vazut poza sa publicata alaturi de cea a doamnei Ridzi.

"Sunt suparat pe el. Pentru mine Catalin Tolontan nu mai exista", a declarat Voiculescu.

Este vorba despre ancheta in care Catalin Tolontan a dezvaluit, in Gazeta Sporturilor, ca banii delapidati de Monica Iacob Ridzi de la Ministerul Tineretului au ajuns, printr-o firma apropiata familiei Voiculescu, in campania electorala a Elenei Basescu.

"Eu nu o stiu pe aceasta doamna Ridzi. Nici nu cred c-am vazut-o. In momentul in care in ziarul meu publici o fotografie cu mine langa alti oameni considerati escroci, cred ca e indicat sa ma suni macar. Trebuia sa ma intrebe daca eu am vreo legatura cu afacerea asta. Si n-am", adauga Voiculescu, spunand ca nu i-a cerut si demisia jurnalistului, ci a ramas doar suparat pe el.

Catalin Tolontan noteaza pe blogul sau ca stia de supararea mogulului, insa n-a facut public nimic.

"Tiberiu Lovin l-a intervievat pe Dan Voiculescu pentru blogul sau. Jurnalistul consemneaza ca patronul Intact a fost calm, stiam asta, enervindu-se doar la auzul numelui meu. Stiam si asta, in plin caz Ridzi, dar n-am facut-o publica. A facut-o Voiculescu", scrie Tolontan pe blog.

Potrivit lui Catalin Tolontan, reactia lui Dan Voiculescu este "net civilizata", si adauga ca nu ii va raspunde acestuia, la fel cum nu i-a raspuns nici lui Traian Basescu la momentul desfasurarii anchetei in cazul Ridzi.

"Ar fi incorect sa ma irite ce spune Dan Voiculescu despre actiunile mele, atata vreme cat si eu i-am criticat gesturile sau declaratiile ori de cate ori am crezut", sustine Tolontan.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Dan Voiculescu, #Voiculescu Tolontan, #Tolontan exista Voiculescu , #stiri Dan Voiculescu